Oportunitat per a corregir errors

Oportunitat per a corregir errors

Després de fer autocrítica per la derrota a Torrejón, el Barça Lassa afronta aquest dimarts contra el Gran Canària l’últim partit de la primera volta (21h, en directe per Esport3)

La lliga no dona treva. Només tres dies després de la derrota a la pista de Movistar Inter, el Barça Lassa afronta aquest dimarts l’últim partit de la primera volta contra el Gran Canària. Serà jornada unificada, tots els partits es disputaran a les 21h. El Barça Lassa-Gran Canària, en directe per Esport3.

“Hem d’aprendre dels errors”

Andreu Plaza ha recordat a la prèvia del partit que “els tres punts contra el Gran Canaria valen el mateix que els de dissabte passat”. El tècnic insta l’equip a “canviar el xip”, tot i que no defuig l’autocrítica. “Hem d’aprendre del que va passar dissabte”, diu Plaza. “Va faltar concentració i intensitat en algunes accions concretes i això no es pot repetir”, avisa el tècnic. Sobre el Gran Canaria, Andreu Plaza adverteix que “el principal perill és que no tenen res a perdre al Palau”. En el mateix sentit s’expressa Joselito. “Contra el Barça tothom es motiva i no hi ha partit fàcil, volem fer un bon partit i treure’ns l’espineta de dissabte”, diu el gadità. Per a Joselito, “la clau és fer un partit seriós, sobretot en defensa, i els tres punts es quedaran a casa”.

Un Gran Canària molt blaugrana

Cal destacar que el Gran Canària de Suso Méndez compta a les seves files amb tres jugadors formats al planter blaugrana i que la temporada passada es van proclamar campions de lliga amb el Barça B. Són el porter Yeray Guardia, el tanca Oriol Miquel i el pivot Iván Martín. Els tres han tingut protagonisme en aquest tram inicial de la temporada, tot i que Oriol Miquel està de baixa per lesió. El Gran Canaria és penúltim ara mateix a la classificació amb 6 punts i està immers en la lluita per evitar el descens.

Baixes

Tot i que Esquerdinha ja s’ha entrenat amb el grup, Andreu Plaza segueix sense poder comptar ni amb el brasiler, ni amb Roger ni amb Aicardo per al partit contra el Gran Canaria. El tècnic, doncs, repeteix la mateixa convocatòria que en els últims dos partits, amb els 12 jugadors disponibles. En aquest sentit cal destacar la bona evolució de Sergio Lozano, que cada vegada va tenint més minuts i va guanyant en confiança després de superar la lesió que l’ha mantingut allunyat de les pistes durant aquest primer trimestre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut