Mario Rivillos fitxa pel Barça Lassa

Mario Rivillos fitxa pel Barça Lassa

Rivillos arriba lliure procedent del Movistar Inter i fitxa com a blaugrana per a les properes tres temporades

Mario Rivillos ja és oficialment jugador del Barça Lassa per a les properes tres temporades. El jugador es converteix en el tercer reforç de l’equip per a la temporada 2017/18 després de les incorporacions de Léo Santana i d’Esquerdinha.

Rivillos és un ala internacional amb Espanya de 27 anys, natural de Torrejón de Ardoz. És esquerrà i destaca per la seva habilitat en l’un contra un i per la seva capacitat golejadora. Es va formar a les categories inferiors del Carnicer Torrejón i va debutar a Primera amb el Tien 21 Punctum Millenium Pinto la temporada 2008/09. La mateixa temporada va tornar al Carnicer Torrejón i l’estiu del 2012 fitxa per Movistar Inter, on ha guanyat les últimes quatre lligues de forma consecutiva i la UEFA Futsal Cup aquesta última temporada, a més de 3 Copes d’Espanya (2014, 2016 i 2017) i una Copa del Rei (2015). Al seu palmarès també hi figura una Eurocopa amb Espanya (2016).

“Amb moltes ganes de començar i de demostrar”

Mario Rivillos va reconèixer a BarçaTV sentir-se “molt feliç” de fitxar pel FC Barcelona. “El Barça és un club enorme, dels millors del món, i quan van contactar amb mi no m’ho vaig haver de pensar gens per acceptar”, explica. “Tinc moltes ganes de començar, de conèixer a tots els companys, d’adaptar-me al club i de demostrar qui sóc”, diu Rivillos. El de Torrejón també reconeix que la seva amistat de la selecció amb Paco Sedano i Sergio Lozano l’ajudarà positivament en el seu procés d’aterratge al Club. Sobre els objectius de la temporada, el nou fitxatge blaugrana també ho té clar: “la UEFA Futsal Cup ha de ser un objectiu prioritari i per això l’equip s’ha reforçat molt bé amb l’ambició de lluitar per guanyar-la”, explica Rivillos.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut