Lozano, novetat contra Osasuna

Lozano, novetat contra Osasuna

El Barça Lassa passa pàgina de l’eliminació a la Copa i Andreu Plaza remarca la importància del partit a Pamplona (divendres 21,15h, Eurosport2 i Esport3)

“S’ha acabat el dol per la Copa”, ha dit Plaza només començar la compareixença davant dels mitjans prèvia al partit contra Osasuna (divendres, 21,15h, en directe per Eurosport2 i Esport3). “Ara venen dos partits vitals contra Osasuna i Movistar Inter i és important guanyar per seguir aspirant als dos primers llocs de la lliga regular”, ha dit Plaza. El tècnic ha recordat que “encara aspirem a tres títols i estem preparats físicament i mentalment per afrontar el que ve”.

Lozano, novetat a la llista

Sergio Lozano, que ha rebut l’alta mèdica, és la gran novetat a la convocatòria per al partit a Pamplona. En canvi, Rafa López i Adolfo han quedat fora per decisió tècnica i Dyego està lesionat. Atenció amb el rival perquè el Barça Lassa ha ensopegat en els últims tres partits contra Osasuna, inclòs l’empat al Palau de la primera volta (3-3). Els navarresos són quarts a la classificació, just per darrera del Barça Lassa, i compten a les seves files amb dos exblaugrana que marquen diferències: Rafa Usín (15 gols aquesta temporada) i Eric Martel (12 gols). El tècnic Imanol Arregui fa 17 anys que entrena a Osasuna, i compta amb una de les millors plantilles de la lliga amb jugadors del nivell d’Eseverri, Araça i Dani Saldise.

“Tinc molt bones sensacions, fa dies que entreno sense dolor i ja tinc ganes d’ajudar l’equip”, ha dit Lozano. Sobre el partit a Pamplona, Lozano adverteix que “és una final per nosaltres i una bona oportunitat per recuperar la confiança després de la derrota a la Copa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut