Joselito i Roger renoven fins al 2020

Joselito i Roger renoven fins al 2020

Els dos jugadors formats al planter amplien per dues temporades més la seva vinculació contractual amb el Club i es converteixen en la tercera renovació del curs després de Paco Sedano

El Barça Lassa de futbol sala reafirma la seva aposta pel planter amb les renovacions de dos jugadors formats a les categories inferiors del club: Roger i Joselito, que amplien la seva vinculació contractual amb el Club fins al 2020.

Progressió ascendent

Després del seu pas pel planter i d’una cessió a l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, Joselito i Roger van tornar al Barça Lassa l’estiu del 2016, coincidint amb l’inici del projecte Plaza. Des d’aleshores, i en una temporada i mitja, els dos jugadors no només s’han consolidat al Primer Equip sinó que s’han convertit en peces fonamentals i s’han guanyat la continuïtat amb el seu rendiment a la pista. Joselito, de 26 anys, és el màxim golejador del Barça de la temporada actual amb 21 gols entre totes les competicions i va marcar dos gols decisius a la UEFA Futsal Cup contra Luparense i Ekonomac que van permetre l’equip acabar accedint a la Final Four. Per la seva banda, Roger, també de 26 anys, va marcar 16 gols a la lliga la temporada passada i va ser un dels jugadors més destacats del play-off final contra Movistar Inter, tot i que aquesta temporada una inoportuna lesió el manté fora de l’equip des del passat mes de novembre.

Declaracions dels protagonistes:

Roger: “Molt feliç de seguir al club de la meva vida i és un orgull seguir defensant aquests colors. He crescut aquí i la intenció és guanyar títols per tornar tot el que m’ha donat aquest club”.

Joselito: “Estic molt content perquè tots els jugadors somien jugar al millor club del món. Des de que vaig arribar he anat de menys a més, i ara he fet una passa endavant i els resultats s’estan veient”.

Txus Lahoz: “Ells s’han guanyat la renovació a la pista. Estem molt satisfets perquè tenen ADN Barça i han picat molta pedra per arribar fins aquí i es mereixen la confiança”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut