FC Barcelona Lassa – Naturpellet Segòvia: Festival ofensiu del líder al Palau (8-1)

Un gran primer temps dona el triomf al líder, que suma 15 punts de 15 possibles. Els gols d'Esquerdinha (2), Dyego, Marc Tolrà, Ferrao, Joselito, Aicardo i Rivillos donen la cinquena victòria de la temporada, la segona al Palau

Victòria contundent del Barça Lassa al Palau Blaugrana davant el Segòvia (8-1), gràcies als gols d'Esquerdinha (2), Dyego, Marc Tolrà, Ferrao, Joselito, Aicardo i Rivillos. Un gran primer temps dels culers donen la cinquena victòria de la temporada al conjunt d'Andreu Plaza, que suma 15 punts de 15 possibles per continuar, una jornada més, al capdavant de la classificació de la Lliga.

El líder de l'LNFS ha sortit des de l'inici a lluitar pels tres punts, amb la intenció d'enllestir el partit com més aviat millor, i així ha estat. Els d'Andreu Plaza s'han avançat al marcador als tres minuts de joc mitjançant Dyego, que, amb una bona acció individual des de l'esquerra, ha marcat el primer de la nit (1-0, min 3).

Deu minuts de contundència atacant

L'ofensiva blaugrana ha continuat, i només tres minuts després ha estat el torn d'Esquerdinha. El '77' culer ha posat dempeus el Palau amb un autèntic golàs: vaselina per damunt de Cidao, impossible per al porter visitant (2-0, min 6). Només un minut després, Marc Tolrà, amb una bona passada de Rivillos, ha obert encara més l'escletxa al marcador amb un xut creuat des de la dreta (3-0, min. 7). Tot seguit, Ferrao, amb un xut potent a la mitja volta, ha deixat el partit molt encarrilat als primers deu minuts de joc (4-0, min. 10).

Tot i així, els visitants no s'han quedat de braços plegats i Javi Alonso, amb un bon llançament de falta, ha escurçat distàncies al marcador (4-1, min 15). L'esperança visitant, però, ha durat poc, i segons després Joselito (5-1, min 15) ha anotat el cinquè amb un xut ras i col·locat per marxar al descans amb una gran renda al marcador.

El segon temps ha començat de manera contrària al primer. Si a la primera part han destacat els gols matiners, a la segona, tot i els innombrables intents blaugrana, ha faltat la fortuna de cara a porta. Als vuit minuts del segon període el Segòvia ho ha provat amb Carlos Muñoz com a porter jugador, però la defensa blaugrana s'ha mostrat molt segura, amb un gran Sedano sota pals. A més, els d'Andreu Plaza han aprofitat una bona recuperació de Joselito perquè Aicardo, a plaer, anotés el 6-1 (min. 29).

Rivillos i Esquerdinha tanquen la golejada

Quan semblava que el marcador ja no tornaria a moure's dues bones accions de Rivillos a les acaballes del partit han augmentat encara més la renda al marcador. Primer, amb un gol del '10' amb un fort xut amb l'esquerra (7-1, min. 39) que ha suposat el seu primer gol al Palau. i segons després, pràcticament sobre la botzina, Rivillos ha assistit Esquerdinha, que ha marcat a plaer el seu doblet i el 8-1 definitiu (min 40). Finalment, golejada contundent del Barça Lassa per continuar liderant la Lliga just abans de debutar a la Champions la setmana que ve.