El Barça Lassa ja coneix el calendari de la LNFS

El Barça Lassa ja coneix el calendari de la LNFS

Els d'Andreu Plaza debutaran contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra, a Tudela, el cap de setmana del 16 de setembre, mentre que tancaran la fase regular contra el Gran Canària Fútbol Sala a domicili, a finals d’abril

El FC Barcelona Lassa de futbol sala ja coneix el calendari oficial de la fase regular de la LNFS de la temporada 2017/18. I és que aquest dimecres, en l’Assemblea Ordinària de Clubs, s’ha fet públic l’ordre de rivals d’una competició nacional que començarà el cap de setmana del 16 de setembre.

Els d’Andreu Plaza tindran un desplaçament exigent per començar, ja que debutaran a Tudela contra l’Aspil Vidal Ribera Navarra, mentre que també tancaran la fase regular a domicili, en aquest cas contra el Gran Canària Fútbol Sala a finals d'abril. El primer partit de la nova temporada 2017/18 que es disputarà al Palau Blaugrana serà contra el Palma Futsal, entre el 22 i el 24 de setembre.

Per apuntar en vermell

El Barça no tindrà un inici de temporada fàcil, ja que després de visitar el Ciudad de Tudela i de rebre el Palma al Palau haurà de jugar a la pista del Catgas Energía Santa Coloma, en el derbi català de futbol sala.

A la jornada 6 ja apareix el primer duel contra ElPozo Múrcia, que visitarà el Palau a mitjans d’octubre, mentre que el primer enfrontament contra el Movistar Inter correspon a la penúltima jornada abans d’iniciar la segona volta (J14, 9/12). Això significa que els madrilenys jugaran contra el Barça al Palau a dos partits del final de la fase regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut