Esquerdinha: “Sento orgull de jugar al Barça”

Esquerdinha: “Sento orgull de jugar al Barça”

Després de dues setmanes a l’equip, el brasiler diu que ja se sent “part de la família” i el seu principal desig és “guanyar títols” de blaugrana

Esquerdinha arriba al Barça en el millor moment de la seva carrera. És un jugador experimentat. Va marxar amb 26 anys cap a Rússia després de guanyar 1 Lliga i una Copa amb ElPozo i ser proclamat dues vegades millor pivot de la LNFS. Amb el Dina, Esquerdinha també ha guanyat una Lliga i una Copa i ha estat màxim golejador de la Lliga russa. “Sóc un jugador més complet i més madur del que va marxar cap a Rússia”, diu convençut. El brasiler ha concedit una entrevista a BarçaTV per parlar dels seus primers dies al Club i marcar els objectius per a la temporada. “Sento orgull de jugar al Barça”, reconeix. I sobre les expectatives que ha generat la seva arribada i també la de Rivillos i Léo Santana, ho té molt clar: “El que volem és que tot el que s’espera de nosaltres es compleixi a final de temporada amb els títols”.

DECLARACIONS DE LEANDRO ESQUERDINHA:

JUGAR AL BARÇA: “És un orgull que et cridi el Barça i per això vaig posar tot de part meva perquè es concretés el fitxatge quan em van contactar. Estic molt feliç de formar part d’aquest club i d’aquesta plantilla. La paraula per definir com em sento està clara: orgull”.

INTEGRACIÓ: “Em sento molt a gust. Durant l’estada a Andorra m’han fet sentir part de la família de l’equip i espero que això a la llarga s’acabi traduint en resultats. Els tres jugadors que acabem d’arribar el que volem és sumar des del primer dia i convertir-nos en un més del grup. I que tot el que s’espera de nosaltres es compleixi a final de temporada amb els títols”.

MADURESA: “Arribo en el millor moment de la meva carrera al Barça. Després de cinc temporades a Rússia ara sóc un jugador més complet i més madur que el que se’n va anar. Puc jugar d’esquena a porteria i amb espais. Em trobo a gust jugant de 4 i amb joc de pivot. Estic a disposició del míster per al que necessiti”.

POTENCIAL: “Tenim un equip molt compensat i amb un gran potencial ofensiu. El que volem ara és construir un equip fort a partir d’una defensa que rebi pocs gols. El secret està en l’equilibri entre la defensa i l’atac”.

OBJECTIUS: “Volem lluitar per totes les competicions, però està clar que la UEFA Futsal Cup és la que fa més il·lusió per ser una competició europea”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut