FC Barcelona Lassa – Luparense: S’asseguren la primera plaça i ser caps de sèrie (3-3)

Els homes d’Andreu Plaza empaten contra la Luparense i seran caps de sèrie al sorteig de la ronda Elite de la UEFA Futsal Cup

El FC Barcelona Lassa ha empatat contra la Luparense (3-3) en l’últim partit de la primera fase de la Main Round a la UEFA Futsal Club. El matx ha estat marcat per una primera part amb uns últims minuts espectaculars i amb cinc gols, dos dels quals blaugranes. La segona meitat ha servit als d’Andreu Plaza per igualar el duel amb un gol al tram final. Els gols d’Esquerdinha (2) i Joselito fan possible que el conjunt barcelonista sigui cap de sèrie a ronda Elite de la competició.

Una primera part de contrastos

La primera meitat davant l’equip amfitrió ha tingut dues parts ben diferenciades. D’una banda, des del xiulet inicial de l’àrbitre fins als últims deu minuts del primer període el Barça Lassa, de la mà d’un insistent Ferrao, ha portat la iniciativa i s’ha pogut avançar en dues jugades individuals de gran qualitat. Tot i així, no seria fins al minut 11 que Esquerdinha remataria una bona centrada de Rivillos per estrenar el marcador (1-0). La Luparense, per la seva part, crearia poc perill ofensiu fins a les acaballes de la primera part.

Ha estat tot just als últims minuts del primer període quan el partit ha semblat totalment un altre. El jugador de la Luparense Taborda, després d’un error defensiu del conjunt blaugrana, posava l’empat a l’electrònic (1-1, min 18). Una igualtat que es trencaria quan Ramon, connectant un remat espectacular a l’escaire, posava momentàniament els italians per davant. (1-2, min 23). Els d’Andreu Plaza empatarien ràpidament mitjançant, altre cop, Esquerdinha (2-2, min 24), però la Luparense, amb una acció combinativa finalitzada per Rafinha (2-3, min 25), se n’aniria al descans amb avantatge.

Atac constant dels blaugranes amb recompensa

La segona part ha estat un monòleg del Barça Lassa. L’equip blaugrana, mitjançant Adolfo i Esquerdinha, ha tingut ocasions immillorables per empatar. L’equip italià, ben tancat al darrere, ha pogut resistir fins als últims minuts, quan Joselito ha col·locat l’empat definitiu (3-3, min 47).

El gol barcelonista ha provocat que el conjunt italià jugués amb porter jugador fins al final, però el marcador ja no es mouria. Amb aquest resultat, el Barça accedeix com a primer de grup i cap de sèrie a la ronda Elit de la UEFA Futsal Cup. El sorteig de la propera ronda serà el dijous vinent i els blaugranes evitaran l’Inter, l’Sporting Club de Portugal, el Minsk i la resta de conjunts que han finalitzat en primera posició. Un dels rivals destacats que podria enfrontar-se al Barça és el Kairat.