El Palau ha de ser el sisè jugador

El Palau ha de ser el sisè jugador

L’equip fa una crida a l’afició davant de la transcendència dels dos propers partits, dissabte a la Lliga contra el Ríos Renovables Saragossa i dimarts a la Copa del Rei contra el Movistar Inter

Venen dos partits importantíssims i l’equip demana el suport del Palau. El primer, aquest dissabte dia 24 de febrer contra el Ríos Renovables a la Lliga. I, sobretot, el dimarts que ve, dia 27, a la Copa del Rei contra el Movistar Inter (21 h) i amb un bitllet per a la final en joc.

Missatge de Marc Tolrà

Marc Tolrà envia un missatge directe a l’afició: “Els necessitem”, diu Tolrà. “Entre tots sumem, i sempre és més difícil guanyar-nos amb un Palau ple i amb l’afició fent de sisè jugador”, explica el tercer capità de l’equip.

Tolrà confia que, com sempre, l’afició donarà una empenta a l’equip des de la graderia. “El Palau sempre respon, però dissabte i dimarts són bons dies perquè la gent, nosaltres mateixos i els altres equips vegin que l’afició ens dona suport”, explica el de Vilassar.

Plaza confia en el ‘factor Palau’

En el mateix sentit s’expressa el tècnic Andreu Plaza. “Primer que vinguin dissabte, que juguem contra el Saragossa. No hem parlat gaire d’aquest partit i és un equip que està fent una molt bona temporada, toca estar centrats perquè serà un rival que ens exigirà al màxim. I, evidentment, dimarts serà un partit important perquè ens jugarem el passi a la final a casa i l’eliminatòria està oberta”, diu Plaza.

Tot i caure en dimarts, Plaza espera un Palau ple per al partit de tornada contra el Movistar Inter. “Espero que la gent entengui la transcendència del partit, es tracta d’una eliminatòria molt igualada i ens han d’ajudar a passar a la final”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut