El Jaén, rival a la final de Copa del Rei

El Jaén, rival a la final de Copa del Rei

El partit es disputarà el proper dissabte dia 5 de maig i la seu es decidirà el proper dijous en una reunió que celebraran els clubs finalistes amb la RFEF a Las Rozas

El Barça Lassa ja sap qui serà el rival a la final de la Copa del Rei del proper dia 5 de maig. Serà el Jaén, que s’ha imposat al Ríos Renovables Saragossa en el partit de tornada de semifinals que s’ha disputat aquest dimarts per 7-6 i ha superat l’eliminatòria per un marcador global de 8-6.

El Jaén, rival temible

El conjunt andalús va guanyar recentment la Copa d’Espanya a Madrid després de superar a Movistar Inter a la final (4-3). Aquesta temporada, el Barça Lassa ha superat al Jaén en els dos partits de lliga (1-4 a Jaén i 3-1 al Palau). Serà la quarta final en la història del Jaén, amb un balanç de 2 Copes d’Espanya guanyades i una Supercopa perduda.

El camí fins a la final

Per accedir a la final, el Jaén ha guanyat els cinc partits que ha disputat i ha hagut d’eliminar els següents equips: ronda prèvia, Antequera (2-6); vuitens, Gran Canària (2-6); quarts, Naturpellet Segovia (6-1); i semifinals, Ríos Renovables Saragossa (0-1 a Saragossa i 7-6 a Jaén).

Per la seva banda, el Barça Lassa ha superat les següents eliminatòries: vuitens, Palma Futsal (0-2); quarts, Rivas Futsal (1-8); i semifinals Movistar Inter (4-4 a Torrejón i 3-3 al Palau).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut