El Barça tornarà a Itàlia per disputar l’Elite Round

El Barça tornarà a Itàlia per disputar l’Elite Round

El sorteig ha emparellat el Barça Lassa amb el Pescara (Itàlia), l’Ekonomac (Sèrbia) i el ‘T Knooppunt (Holanda). En joc, una plaça per a la Final Four

El Barça Lassa ja coneix la seu i els rivals per a l’Elite Round. Serà a Pescara (Itàlia), i els blaugranes competiran contra el conjunt local, el Pescara italià, l’Ekonomac serbi i el ‘T Knooppunt holandès, amb un sol bitllet en joc per a la Final Four.

Retrobament amb tres exllegendes del Palau

La fortuna del sorteig ha volgut que el Barça Lassa torni a coincidir amb tres exjugadors molt estimats al Palau. Són Fernandao i Saad, ara al Pescara, i Igor, que juga a l’Ekonomac. Els tres brasilers van formar part del millor Barça de futbol sala de la història i van guanyar dues UEFA Futsal Cup de blaugrana.

Valoracions d’Andreu Plaza

A l’hora de valorar el sorteig, el míster Andreu Plaza ha reconegut que “el Pescara era el tapat perquè va quedar tercer a la Main Round però tenia potencial per haver estat primer”. Segons Plaza, “el gran hàndicap serà que ells actuen d’amfitrions i serà complicat tornar a Itàlia, tot i que si volem passar a la Final Four i ser campions hem de ser capaços de guanyar qualsevol equip. Segur que ells tampoc estan contents amb el sorteig”. Plaza també ha destacat: “Un dels atractius de l’Elite Round serà retrobar-nos amb Saad i Fernandao −Pescara−, i també amb Igor, que ara juga a l’Ekonomac i que també serà un dels rivals complicats”.

Els emparellaments del sorteig

Grup A: Barça Lassa, Ekonomac (Sèrbia), ‘T Knnoppunt (Holanda), Pescara (Itàlia). Seu: Pescara.

Grup B: Sporting de Portugal (Portugal), Dina de Moscou (Rússia), Nacional Zagreb (Croàcia), Halle-Gooik (Bèlgica). Seu: Lisboa.

Grup C: Stalitsa Minsk (Bielorússia), Luparense (Itàlia), Kherson (Ucraïna), Györ (Hongria). Seu: Györ.

Grup D: Movistar Inter (Espanya), Kairat Almaty (Kazakhstan), Braga (Portugal), Deva (Romania). Seu: Torrejón

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut