El Barça Lassa afronta la cinquena participació a la UEFA Futsal Cup

El Barça Lassa afronta la cinquena participació a la UEFA Futsal Cup

Els blaugranes, que fa dos anys que no participen a la màxima competició continental, han guanyat dues vegades la Champions del futbol sala (2012 i 2014)

Passat el partit de Lliga contra el Segòvia, el Barça Lassa de futbol sala se centra ja en la UEFA Futsal Cup. Els blaugranes disputaran la Main Round de la Champions aquesta propera setmana a Pàdua, concretament entre els dies 11 i 14 d’octubre. Els rivals del Barça en aquesta primera fase seran el Györ hongarès, l’Era-Pack Chrudim txec i el Luparense italià. Es classificaran els tres primers de la lligueta de quatre equips, però només el primer classificat ho farà com a cap de sèrie per a l’Elite Round que s’ha de disputar a finals de novembre.

Després de dues temporades d’absència a la UEFA Futsal Cup, el Barça Lassa afronta aquest curs la seva cinquena participació a la màxima competició continental de futbol sala. Els barcelonistes es van estrenar a la UEFA la temporada 2011/12, i van quedar campions en una final disputada a Lleida contra el Dinamo de Moscou (1-3), amb gols de Wilde, Lin i Jordi Torras.

La temporada següent, la 2012/13, el Barça va assolir la Final four de Tbilissi, però va caure a semifinals contra el Kairat per 5-4. La temporada 2013/14, en la tercera participació, els culers van conquistar la segona UEFA Futsal Cup a Bakú, derrotant una altra vegada el Dinamo de Moscou en una apassionant final que no es va decidir fins a la pròrroga (2-5), amb gols de Gabriel, Dyego, Fernandao, Lozano i Paco Sedano.

En la seva última participació a Europa, la temporada 2014/15, el Barça va tornar a arribar a la final, però va perdre contra el Kairat (3-2) a Lisboa. En total, doncs, en quatre participacions consecutives entre el 2011 i el 2015, el Barça suma dos títols de la UEFA Futsal Cup (2012 i 2014), un subcampionat (2015) i una tercera posició (2013), sempre sota la direcció tècnica de Marc Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut