El Barça espera rivals per a l’Elite Round

El Barça espera rivals per a l’Elite Round

El sorteig es realitza aquest dijous a les 13.30 h a la seu de la UEFA a Nyon, i ja és segur que els blaugranes es disputaran l’accés a la final four en una d’aquestes dues seus: o bé a Pescara (Itàlia) o bé a Györ (Hongria)

Un cop superada la Main Round, el Barça espera rivals per a l’Elite Round, que dona accés a la Final Four i que es disputarà entre el 21 i el 25 de novembre. Els blaugranes entren al bombo com a caps de sèrie, i això vol dir que eviten segur el Movistar Inter, l’Sporting de Portugal i l’Stalitsa Minsk, els altres primers classificats de la Main Round. Tampoc pot tocar la Luparense, el segon classificat del grup del Barça a la Main Round. En canvi, el Barça sí que podria tornar a coincidir amb el Györ, perquè els tercers classificats dels grups no queden protegits en el sorteig.

La UEFA ja ha fet públiques les seus dels quatre grups de l’Elite Round. Seran Torrejón, Lisboa, Pescara i Györ. Com que el Barça Lassa no es pot creuar ni amb el Movistar Inter ni amb l’Sporting de Portugal, ja és segur que haurà de jugar-se el bitllet per a la Final Four o bé a Pescara (Itàlia) o bé a Györ (Hongria).

Quant a la resta de rivals, els més perillosos són els segons classificats dels grups de la Main Round. El Barça tindrà com a rival segur un d’aquests tres equips: el Kairat Almaty (Kazakhstan), el Dina de Moscou (Rússia) o l’Ekonomac Kragujevac (Sèrbia).

La resta de possibles rivals del Barça Lassa per a l’Elite Round són aquests: Braga (Portugal), Kherson (Ucraïna), Nacional Zagreb (Croàcia), ‘T Knooppunt (Holanda), Halle-Gooik (Bèlgica) i Deva (Romania).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut