Dyego, MVP de la LNFS 2016/17

Dyego, MVP de la LNFS 2016/17

L’ala del Barça Lassa ha estat elegit com el jugador més valuós de la temporada, i tres blaugranes formen part del cinc ideal

La LNFS (Lliga Nacional de Futbol Sala) ha anunciat que el jugador del Barça Lassa Dyego ha estat nomenat MVP de la temporada 2016/17. L’ala blaugrana ha estat l’escollit després del recompte de les votacions dels capitans i entrenadors dels equips que juguen a la màxima competició del futbol sala estatal. El jugador brasiler, que ha completat la seva quarta temporada defensant l’escut del FC Barcelona, ha aconseguit el guardó per davant de Ricardinho, del Movistar Inter, i del seu company Ferrao, que també optaven a aconseguir el guardó.

Tres blaugranes entre els cinc millors

A més d’elegir l’MVP, la LNFS també ha donat a conèixer el cinc ideal de la temporada amb la presència de tres blaugranes: Dyego, Paco Sedano i Ferrao. El ‘7’ blaugrana ha estat l’escollit en la posició d’ala, Paco Sedano en la de porter i Ferrao en la de pivot.

El porter blaugrana ha estat escollit per davant d’Asier (Magna Gurpea) i de Jesús Herrero (Movistar Inter), mentre que Ferrao, màxim golejador de la competició amb 37 gols, ha superat Paradynski (Palma Futsal) i Javier Mínguez (Aspil Vidal Rivera Navarra). Completen un cinc d’honor molt culer Carlos Ortiz, del Movistar Inter, com a tanca, i Fernando, d’ElPozo, com a jugador revelació. El tècnic del Movistar Inter, Jesús Velasco, ha estat designat com a Millor Entrenador de la Primera Divisió.

Xavi Closas, segon millor tècnic de Segona

En l'apartat tècnic també hi ha hagut representació blaugrana. En aquest cas, el nom ha estat el de Xavi Closas, l'entrenador del Barça B -campió de la Segona Divisió-, que ha quedat segon classificat per darrere de Diego Ríos, del O Parrulo Ferrol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut