FC Barcelona Lassa – Aspil Vidal Ribera Navarra: Victòria d’intensitat (6-1)

Els d’Andreu Plaça superen un voluntariós Ribera Navarra i continuen a la part alta de la classificació

El FC Barcelona Lassa ha guanyat l’Aspil-Vidal Ribera Navarra en un partit dominat de principi a fi i en què els navarresos s’han vist desbordats per la superioritat blaugrana. Els gols de Ferrao, Plana (en pròpia porta), Santana (2), Adolfo i Rafa López han servit per superar uns visitants que, tot i oferir un joc conservador amb la pilota al seu propi camp, han gaudit de bones ocasions per arribar sorprendre al Palau Blaugrana.

El partit ha arrencat amb els blaugranes exercint una pressió constant a la sortida de pilota dels visitants. Intentant ofegar el repartiment de joc navarrès, els culers s’han pogut avançar ràpidament en una bona acció de Ferrao al minut 3, després de fintar el tanca rival i superar el porter. El gol barcelonista ha estat un avís del ritme que tindria el partit, amb un degoteig constant d’ocasions culers que ni Rivillos, que ha comptat amb dos un contra un i que ha topat un cop amb el pal, ni Adolfo, després de superar el porter rival però errar el seu xut, han pogut aprofitar. Ferrao, per la seva banda, ha protagonitzat diverses accions individuals de mèrit, però sense premi. No obstant, la insistència culer acabaria suposant el 2-0 per als blaugranes, després que Ferran Plana marqués en pròpia quan tractava de refusar una pilota que venia d’un córner (min 11).

Lozano també ha pogut ampliar la renda culer, però no ha estat encertat a l’hora de definir després d’una bona passada de Tolrà. Tot i el domini barcelonista en joc i ocasions, els navarresos han robat una pilota a la sortida d’un córner i s’han plantat davant Sedano, qui ha encaixat un gol poc abans del descans (min 20) en una ocasió clara visitant.

Connexió Ferrao- Santana

A la sortida de vestidors, els d’Andreu Plaza han continuat imposant el mateix ritme de joc frenètic i sobre la sortida de pilota visitant. Després d’un intercanvi de cops per part dels dos equips, ha aparegut la connexió entre Ferrao i Santana. Els brasilers s’han servit l’un de l’altre per sentenciar l’equip navarrès. Primer, una passada de la mort de Ferrao l’ha rematada Santana a boca de gol (min 28), i tan sols un minut després de nou Santana ha definit al pal esquerre de la porteria defensada per Cuxart després d’una passada a l’espai de Ferrao, que ha pivotat a la perfecció.

El Ribera Navarra ha continuat intentant acostar-se al marcador, però Sedano, colossal sota pals, ho ha evitat un cop i un altre. El porter barcelonista ha pogut, fins i tot, marcar el cinquè gol per als culers en un xut de camp a camp que Cuxart ha refusat amb dificultats (min 31). En la jugada següent el porter visitant ha estat expulsat en rebre la segona groga per unes mans fora de l’àrea. El seu substitut, Gus, no ha entrat amb gaire fortuna, ja que ha rebut un gol d’Adolfo al cap de poc temps de ser al camp, en un xut en el qual ha pogut fer més (min 33). Rafa López ampliaria la renda prop del final del partit en rebre una passada de la mort d’Adolfo (min 39). Finalment, els blaugranes, en aquesta segona meitat, han trobat el premi en forma del gol que es mereixien a la primera part. Aquest treballat triomf culer permet als d’Andreu Plaza continuar a la part alta de la classificació i continuar lluitant per la primera plaça.