Santiago Futsal – FC Barcelona Lassa: Exhibició ofensiva en un duel vibrant (3-8)

El conjunt blaugrana ha acabat golejant un rival que ha competit bé, especialment a l’inici de la segona meitat

El Barça Lassa ha guanyat per 3-8 a la pista de Santiago Futsal, un rival perillós immers en la lluita per la permanència. El doblets d’Adolfo i Ferrao i els gols de Joselito, Esquerdinha, Sergio Lozano i Rivillos han tombat les dianes d’Álex Diz, Zequi i Catela. El conjunt de Plaza ha dominat la primera part, però s’ha vist sorprès per la reacció local a la represa. Tot i això, en una nova exhibició de poder atacant blaugrana, el Barça Lassa s’ha acabat imposant gràcies a la seva capacitat golejadora.

Intercanvi de cops en els primers deu minuts

El matx ha començat de manera frenètica. Ja al minut 2, Adolfo ha inaugurat l’electrònic en definir una gran contra blaugrana. Tres minuts després, Álex Diz ha igualat el matx després d’una bona acció de Palmas. Però l’alegria li ha durat poc, al conjunt local. Al minut set, una gran acció de Ferrao des de la posició de pivot ha permès a Joselito avançar de nou el Barça Lassa amb una canonada a l’escaire. I, sense treva, els de Plaza han anotat el tercer gràcies a Esquerdinha, que ha rematat una jugada d’estratègia. Després d’aquests deu minuts elèctrics, el joc ha baixat de ritme i el marcador no s’ha mogut fins al descans.

Santiago sorprèn a la represa

El conjunt local ha sortit molt intens a la segona meitat, i ha sorprès el Barça Lassa als primers minuts. Zequi ha reduït distàncies al minut 23. I, en una jugada afortunada, Álex Diz ha anotat el seu segon gol del matx per empatar instants després. El 3-3 ha despertat l’orgull blaugrana, i l’equip ha començat a atacar sense pietat la porteria de Soares.

El Barça Lassa sentencia

Ferrao, Joselito i Rivillos han fregat el gol, fins que una gran jugada de Léo Santana la culminava Ferrao als 27 minuts. Quatre més tard, Adolfo ha definit amb qualitat una situació d’un contra un. I, al minut 32, Sergio Lozano establia el 3-6 a plaer contra un rival noquejat per l’efectivitat del Barça Lassa. En una jugada d’estratègia, Ferrao ha tornat a anotar per col·locar el 3-7 després de rematar un servei de córner. Amb els quatre gols de diferència, el conjunt local ha passat a atacar amb porter jugador, i ha arriscat encara més. Una circumstància aprofitada per Rivillos, que ha establert el 3-8 amb un xut de camp a camp per tancar el marcador.