Ríos Renovables Saragossa - FC Barcelona Lassa: El primer punt és blaugrana (1-4)

Ríos Renovables Saragossa - FC Barcelona Lassa: El primer punt és blaugrana (1-4)

Un doblet de Ferrao i els gols de Sergio Lozano i Joselito posen per davant els d’Andreu Plaza en l’eliminatòria dels quarts de final del play-off de la LNFS

Ja han començat els play-offs de la LNFS. I ho han fet positivament, amb una victòria per al FC Barcelona en el primer partit de la sèrie dels quarts de final –al millor de tres partits– contra el Saragossa (1-4). Un enfrontament que no s’ha decantat fins a la segona meitat, però que ara permet al Barça tancar l’accés a les semifinals dimarts al Palau Blaugrana.

Però poder marxar de Saragossa amb aquesta opció a la butxaca no ha estat fàcil. Perquè si Adrián Pereira va ser l’heroi sota pals a la Copa, Ivan Bernad ha estat el millor del Saragossa aquest dissabte. La diferència, però, és que aquesta vegada el triomf sí que ha estat per al Barça. El doblet de Ferrao i els gols de Sergio Lozano i Joselito han estat determinants.

De fet, el pivot brasiler ha estat el jugador estrella dels d’Andreu Plaza. Ha començat molt fort, i ja ha tingut les primeres opcions amb un parell de canonades que han posat a prova els reflexos del porter local –Joselito, amb un travesser, i Esquerdinha, amb un cop de cap, també han estat a punt de marcar.

Uns avisos que han precedit el gol que ha inaugurat el marcador, quan Ferrao ha robat l’esfèrica, ha combinat amb Adolfo i ha acabat marcant la primera diana (0-1, min 13). Però el resultat no s’ha pogut mantenir, ja que un bon gol de Richi Felipe tres minuts més tard ha suposat l’empat que ha marcat el pas per vestidors (1-1, min 16).

Una bona segona part per sortir amb un gran resultat

Ha estat a la segona meitat quan Iván Bernad ha mantingut amb vida el seu equip amb molta més presència sota pals. Especialment en els minuts de més empenta del Barça, després de l’1-2 que ha fet, novament, Ferrao. I és que el brasiler ha rebut d’esquenes, ha fet una mitja volta i ha marcat el gol que ha tornar a posar per davant els catalans (min 23).

El Barça ha estat superior, però ha tingut moltes dificultats per ampliar distàncies al marcador. De fet, a punt ha estat d’endur-se un ensurt en una rematada de Retamar (min 31) que Juanjo ha salvat miraculosament. Però finalment ha arribat el premi. Ho ha fet en un doble penal, després que el mateix Retamar cometés una falta sobre Joselito i quedés expulsat –segona groga. Sergio Lozano no ha fallat i ha pogut posar l’1-3 (min 35). Ja a les acaballes, Joselito, a porta buida i en un atac de cinc del Ríos, ha pogut fer l’1-4 definitiu (min 38) amb què el Barça pren avantatge a l’eliminatòria dels quarts. Dimarts, al Palau, es pot acabar de tancar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut