Ríos Renovables – FC Barcelona Lassa: Exhibició i golejada a Saragossa (3-8)

Els d’Andreu Plaza es refan de la derrota in extremis contra ElPozo Múrcia al Palau amb un partit d’alt nivell en què Esquerdinha, Léo Santana i Dyego, amb un doblet cadascun, i Rivillos i Joao han fet els vuit gols blaugrana

Gran partit del FC Barcelona Lassa a Saragossa. Els d’Andreu Plaza s’han mostrat molt forts contra el Ríos Renovables i li han etzibat una golejada còmoda (3-8) en un partit complet per part de tot l’equip. El triomf que permet al Barça tornar al camí de la victòria a la Lliga Nacional de Futbol Sala, després de la derrota in extremis de la setmana passada contra ElPozo Múrcia al Palau, que va trencar la ratxa d’imbatibilitat (2-3). A Saragossa, però, els doblets d’Esquerdinha, Dyego i Léo Santana, que s’ha estrenat com a blaugrana, i els gols de Rivillos i Joao han materialitzat un nou triomf dels catalans, el sisè en set jornades de Lliga.

Una piconadora a l’inici

El duel a Saragossa que ha quedat pràcticament vist per a sentència a la primera part, amb un 0-5 al descans i vint minuts de joc d’alt nivell. Esquerdinha ha inaugurat el marcador, després d’un contraatac (0-1, min 3), i un golàs de voleia de Rivillos ha ampliat distàncies minuts després (0-2, min 6). Les ocasions blaugrana s’han acabat materialitzant amb el segon gol d’Esquerdinha, després d’una combinació amb Dyego, que ha permès al Barça posar la directa (0-3, min 11). I és que, abans del descans, un penal sobre Roger que ha transformat Dyego (0-4, min 11) i el primer gol com a barcelonista de Léo Santana (min 14) han tancat un primer període de domini absolut.

El Saragossa tira d’efectivitat, però el Barça no pateix

Després del pas per vestidors, Joao ha trigat cinc minuts a fer el sisè (0-6, min 25). A partir d’aquí, i amb un resultat pràcticament irremuntable, els d’Andreu Plaza han aixecat una mica el peu de l’accelerador i el Ríos Renovables ho ha aprofitat per reduir diferències. Thiago Cabeça i Adri Ortego han posat el 2-6 (min 30), i Nano Modrego, després del segon gol de la tarda de Léo Santana (2-7, min 33), ha fet el tercer i últim per als de Saragossa (3-7, min 38). Qui no s’ha aturat ha estat el Barça, que encara ha tingut temps per a una nova diana, la que ha tancat el resultat (3-8, min 39) després del doble penal transformat per un Dyego que ha acabat el duel amb dos gols i tres assistències.