O Parrulo Ferrol - FC Barcelona Lassa: Victòria d'ofici en una pista complicada (1-4)

Els blaugrana segueixen líders després de superar als gallecs en un partit intens i molt disputat. Els gols de Ferrao (2), Rivillos i Adolfo, i un gran Sedano sota pals, han donat els tres punts als culers

Nova victòria blaugrana per seguir liderant la classificació. El Barça Lassa sumen quatre victòries en quatre partits després de superar al O Parrulo –equip recentment ascendit– per 1-4, gràcies als gols de Ferrao (2), Rivillos i Adolfo. Els culers, amb una gran actitud i intensitat, han aconseguit mantenir la victòria durant tot el partit per acabar sentenciant als darrers minuts.

Inici fulgurant

El partit ha iniciat de manera molt favorable als blaugrana, amb dos gols als primers cinc minuts de joc. Els d'Andreu Plaza han començat el matx molt actius en atac, amb ocasions per Aicardo i Diego, i finalment Ferrao ha trobat el premi del gol (0-1, minut 4). Una passada en llarg de Sedano l'ha aprofitat el brasiler per pentinar-la i obrir el marcador, sent el gol número 100 de Ferrao en competicions oficials amb el Barça en les quatre temporades que acumula al Club.

Ferrao suma 101 gols com a blaugrana i Rivillos s'ha estrenat com a golejador amb el Barça Lassa

Només un minut després ha estat el torn de Rivillos, que ha marcat el seu primer gol com a blaugrana al caçar un refús dins l'àrea, després d'un xut d'Adolfo que ha refusat el porter (minut 5, 0-2). Tot i així, els locals han aconseguit tornar-se a ficar dins del partit al cap de dos minuts, amb un gol de Jacobo (minut 7, 1-2) després d'una acció d'estratègia, precedida d'un lliure indirecte provocat per una cessió d'Aicardo.

Insistència sense fortuna

Amb el gol dels gallecs i amb el pavelló ple de rauxa, els locals han pressionat de valent, amb cinc minuts d'ocasions constants i angoixant als culers. Tot i així, els homes d'Andreu Plaza han defensat a perfecció, i han acabat recuperant el domini del partit. El darrer tram del primer temps ha estat protagonitzat per diverses ocasions de gol per als culers, principalment des de les botes de Dyego, que no ha estat encertat de cara a gol.

Als primers compassos del segon temps han destacat les diverses ocasions de gol per als blaugrana, però sense fortuna de cara a porta: un llançament llunyà de Rivillos al pal i diversos intents de Ferrao, Adolfo i Roger, tots sense el premi del gol. Tot i així, els gallecs també ho han provat, i un gran xut de Cristian Rubio ha estat a punt d'igualar el partit, però Sedano, amb una gran aturada a una pilota que anava a l'escaire, ha salvat els culers.

Sentència blaugrana

Els locals han arriscat amb Miguel com a porter-jugador, i una bona recuperació de Rafa López ha permès al '17' blaugrana asistir a la perfecció a Adolfo, que de cap, ha anotat l'1-3 per donar tranquil·litat als d'Andreu Plaza (minut 34). Només un minut després, ha estat Ferrao l'encarregat de sentenciar el matx amb un xut ras des de la frontal després d'un servei de banda (1-4, minut 35). Els blaugrana, tot i la intensitat del rival, ha aconseguit distanciar el marcador quan més apretaven els locals per acabar enduent-se els tres punts d'A Malata.

Finalment, triomf treballat i merescut dels barcelonistes per seguir líders a la classificació amb quatre triomfs de quatre possibles. El conjunt blaugrana ha sabut igualar la intensitat del rival amb una gran actitud i ha pogut endur-se la victòria de les terres gallegues. L'efectivitat de Ferrao, Rivillos i Adolfo, sumada a les intervencions de Sedano, han estat claus en la victòria dels d'Andreu Plaza. El tècnic blaugrana, no ha fet roda de premsa al post partit en solidaritat amb la jornada de protesta a Catalunya.