Movistar Inter – FC Barcelona: L’efectivitat local decideix el liderat (4-1)

Els madrilenys s’han endut els tres punts en un matx molt disputat i se situen líders amb tres punts més que els culers, que no han tingut la fortuna suficient en atac

Derrota del Barça Lassa al Pavelló Jorge Garbajosa davant Movistar Inter (4-1), que permet als madrilenys situar-se líders en solitari amb tres punts més que els blaugrana. Els culers arribaven al matx amb ple de victòries fora de casa a la Lliga, però l’efectivitat local, sumada a la falta d’encert dels culers en atac, han permès als de Torrejón sumar els tres punts.

Màxima igualtat al primer temps

El Barça Lassa ha iniciat el matx de manera molt intensa, amb una defensa molt agressiva i sense deixar atacar gens còmodes als jugadors locals. De fet, les primeres aproximacions clares en atac han estat per part dels barcelonistes, però tot i així, ha estat l’Inter qui s’ha avançat al marcador. Elisandro, amb una bona canonada amb l’esquerra des de fora de l’àrea, ha situat l’1-0 al marcador (minut 4).

La rèplica blaugrana no ha trigat en aparèixer, i Joselito, després d’una bona recuperació en atac, ha estat a punt d’empatar però ha fallat davant Herrero. Segons després, el ‘13’ blaugrana s’ha rescabalat de l’acció anterior anotant l’1-1 amb un bon xut amb l’esquerra, després d’una bona assistència d’Adolfo en una gran contra blaugrana (minut 5). Els culers, amb una gran intensitat mitjançant rotacions molt ràpides, ha seguit creant perill cap a la porteria d’Herrero, però sense fortuna en la definició per part d’Adolfo, Joselito, Rivillos i Ferrao. Amb tots dos equips al límit de faltes, i amb igualtat màxima tant a la pista com al marcador, s’ha arribat al descans al Pavelló Jorge Garbajosa amb tot per decidir al segon període (1-1).

Inici fulgurant local a la segona

El segon temps, però, ha començat de la pitjor manera per als culers: Als tres minuts de joc, dues dianes gairebé consecutives de l’Inter han permès als madrilenys situar-se per damunt al marcador. Rafael Rato, després d’un servei de banda, ha anotat el 2-1 (minut 23) i Gadeia, també de jugada d’estratègia, ha marcat el 3-1 amb un potent xut llunyà (minut 24). Tot i així, aquest fatídic minut no ha acabat amb els blaugrana, que han reaccionat amb una gran ocasió d’Adolfo, refusada a la perfecció per Herrero.

La insistència blaugrana no ha decaigut, i els homes d’Andreu Plaza ho han seguit provant en busca d’un gol que donés vida al Barça Lassa, però sense fortuna en la definició. A falta de tres minuts, el tècnic barcelonista ha donat entrada a Marc Tolrà com a porter-jugador, fet que ha aprofitat el porter local Herrero per anotar des de la seva pròpia porteria (4-1) després de caçar un rebot de l’atac blaugrana (minut 40). Finalment, victòria del Movistar Inter per 4-1 davant el Barça Lassa que situa als de Torrejón líders de la classificació, mentre que els culers queden en segona posició a tres punts del liderat.