Movistar Inter – Barça Lassa: Reacció de caràcter (4-4)

Els homes d’Andreu Plaza empaten un partit que s’havia complicat i ho deixen tot per decidir en el duel de tornada de la setmana vinent

Empat entre el Movistar Inter i el Barça Lassa (4-4) després que els culers anessin perdent per 4-1. Els barcelonistes afrontaven el partit d’anada de les semifinals de la Copa del Rei a la pista del líder de la Lliga regular, un Movistar Inter amb la baixa sensible de Ricardinho. El duel que enfrontava els dos equips més en forma a la competició domèstica es preveia emocionant, i no ha decebut.

Els primers compassos de han estat de domini blaugrana. Els homes d’Andreu Plaza han començat amb una pressió molt alta que no deixava que el Movistar Inter desplegués el seu joc. El Barça Lassa ha generat diverses ocasions de gol, però al minut quatre Solano ha avançat els locals amb un gol que ha arribat després d’una jugada d’estratègia a pilota parada. La primera diana ha esperonat l’equip madrileny, que ha començat a controlar el partit.

Els blaugranes s’han carregat de faltes molt ràpidament, i als set minuts ja n’havien comès cinc, fet que ha condicionat el seu joc. El Movistar Inter ha continuat dominant i ha aconseguit dos gols en pocs minuts. Al minut vuit ha marcat Borja, en un servei lateral que desviava Tolrà a l’interior de la porteria culer. Dos minuts després era Gadeia qui posava el 3-0 al marcador amb una gran acció individual.

Ferrao retalla distàncies

En la jugada posterior, Ferrao ha retallat distàncies amb un potent xut que col·locava el 3-1. El gol ha esperonat el Barça, que ha retrobat els bons moments de joc de l’inici. A falta de dos minuts per acabar la primera meitat, Dyego ha pogut retallar distàncies amb un doble penal que ha enviat fora.

A la segona meitat els dos conjunts han sortit a totes, i el matx estava molt obert. Els dos equips han anat a l’atac i han generat ocasions de gol. Quatre minuts després de la represa l’àrbitre expulsava el porter blaugrana Paco Sedano en una jugada que ha generat polèmica i que ha deixat els barcelonins amb un home menys durant dos minuts. El Movistar Inter ha sabut aprofitar la superioritat numèrica per eixamplar distàncies al marcador amb un gol de Gadeia que ha significat el 4-1.

Minut gloriós

El Barça Lassa no estava disposat a deixar-ho aquí. Al minut 10 de la segona part Dyego ha marcat dos gols en 20 segons. El primer, després d’una bona jugada per banda que ha acabat amb una genial definició del jugador brasiler per sota les cames del porter local. No ha passat ni mig minut que Leo Santana ha disparat a porteria després d’una recuperació, i Dyego ha aprofitat el refús del porter per col·locar el 4-3. Els barcelonistes han continuat pressionant i han disposat de clares ocasions de gol. Rivillos ha enviat una pilota al pal, i Ferrao ha fallat un doble penal a falta de cinc minuts per al final.

Tot i així, el Barça Lassa no s’ha rendit, i quan faltaven quatre minuts per al final Rivillos ha certificat l’empat amb un gol des del punt de doble penal. Ja als últims minuts cap dels conjunts ha pogut desfer la igualada i el marcador ha finalitzat en empat a 4. Amb aquest resultat queda tot per decidir en el partit de volta, dimarts (21.30 h) a Barcelona.