FC Barcelona Lassa – ElPozo Múrcia: Derrota cruel al Palau (2-3)

Tot i que ha tingut el domini, el conjunt d’Andreu Plaza perd un partit en què el gol d’Andresito a falta de 42 segons per al final l’ha condemnat

No ha pogut ser i el FC Barcelona Lassa de futbol sala no pot continuar mantenint la condició d’invicte aquesta temporada. Perquè, en la jornada 6 de la LNFS, la visita al Palau Blaugrana d’ElPozo Múrcia ha comportat la primera derrota del curs. Ha estat per la mínima, i a falta de 42 segons per al final, amb un gol d’Andresito que ha significat una derrota cruel per al conjunt d’Andreu Plaza, que ha dominat un duel travat però competit. Només els primers tres minuts de joc (1-1), un parell més a la represa  (2-2) i el tram final del matx, marcat per l’expulsió de Dyego i els dos minuts d’inferioritat, han estat d’intercanvi de cops. Al final, el guanyador d’aquest pols ha estat un ElPozo que s’ha avançat al minut 3, que ho ha tornat a fer al 24 i que s’ha endut el triomf pràcticament sense gaire temps per donar opció de resposta.

Inici d’alt voltatge

En una primera meitat no gaire vistosa, amb un joc travat però competit, els tres minuts inicials han exercit de contrapès. De fet, el que ha passat en aquest temps ha marcat el resultat amb què s’iniciaria la segona part. Perquè, molt ràpidament, Andresito ha colpejat primer i ha avançat ElPozo Múrcia en un contracop (0-1, min 2). Sense temps per a lamentacions, però, Aicardo ha clavat un xut creuat al fons de la xarxa després d’una sensacional passada en profunditat d’Esquerdinha (1-1,min 3).

A partir d’aquí, però, i tot i que el Barça ha dominat més, el ritme ha baixat i les ocasions han minvat. Quan han arribat, a més, s’han topat amb les intervencions de Fede i Juanjo abans del descans (1-1). Aquest guió també s’ha mantingut a la represa.

Tornen els gols

Malgrat això, de nou han estat un parell de minuts d’alta intensitat els que han tornat a ser importants, ara al segon període. I novament ElPozo ha estat el primer a avançar-se, aquest cop amb un xut potent i llunyà de Matteus (1-2, min 24). El jugador visitant no només ha estat protagonista d’aquest 1-2, sinó que també ha estat clau per entendre l’empat, instants després d’un xut al pal d’Aicardo. Perquè seu ha estat el penal comès sobre Esquerdinha que Dyego, sense contemplacions, s’ha encarregat de transformar (2-2, min 26). A més, en aquesta jugada, Matteus ha vist dues grogues, una per l’acció i l’altra per protestar, i ha estat expulsat.

L’expulsió de Dyego marca el final

Un empat a 2 que el Barça ha intentat trencar. Ha pressionat de valent i Esquerdinha s’ha topat amb el pal, mentre que Fede ha desviat els xuts de Joselito i Dyego (min 35). El brasiler, a més, ha intentat una rosca que ha marxat fregant el pal, pocs minuts abans de veure la segona groga per protestar una acció i ser expulsat (min 38). Aquesta amonestació ha obligat el Barça a jugar amb inferioritat sobre la pista durant els darrers dos minuts, i ElPozo ho ha aprofitat per sentenciar. Perquè, a falta de 42 segons per al final, i amb Aicardo com a porter jugador, Andresito ha tornat a veure porteria, ja per deixar el 2-3 definitiu i consumar la primera derrota del FC Barcelona Lassa.