FC Barcelona Lassa – Ríos Renovables Saragossa: Les semifinals ja ens esperen (4-1)

FC Barcelona Lassa – Ríos Renovables Saragossa: Les semifinals ja ens esperen (4-1)

Els gols d’Adolfo, Rivillos, Ferrao i Lozano donen la victòria a un equip blaugrana que guanya el segon partit de la sèrie dels quarts i es classifica per a la propera ronda del play-off pel títol de la LNFS

S’han fet bons els pronòstics i el FC Barcelona Lassa jugarà les semifinals del play-off pel títol de la LNFS. Ho farà amb la victòria aconseguida a Barcelona (4-1), que encara ha fet més gran l’1-4 del primer partit de la sèrie. Els gols d’Adolfo, Rivillos, Ferrao i Lozano han marcat una nit en què s’ha ofert la Copa del Rei a l’afició d’un Palau que tornava a rebre el futbol sala més d’un mes després.

A més, ho feia veient com el seu equip aconseguia la classificació amb domini en pràcticament tot moment. Perquè, des de l’inici, els blaugranes han dut la iniciativa. De fet, les ocasions d’Aicardo, Ferrao i Dyego, un dels més perillosos durant els primers minuts, han donat el tret de sortida a un segon matx de la sèrie dels quarts que ja ha marxat al descans amb 2-0. També gràcies a l’encert de Juanjo, perquè ha tret un parell de xuts perillosos d’Adri Ortego (min 9), Thiago Cabeça (min 10) i Anás (min 14). Finalment, però, han estat els gols d’Adolfo, en una jugada personal (1-0, min 12), i el 20è a la Lliga de Rivillos, a la contra (2-0, min 20), els que han marcat el pas per vestidors i han dificultat l’intent dels aragonesos d’empatar l’eliminatòria.

Pressiona el Saragossa, però el Barça sentencia  

El Ríos Renovables Saragossa ha intentat capgirar-la, això sí, i ha pogut reduir distàncies amb un gol d’Adri Ortego, després d’una falta picada per Retamar (2-1, min 28). Però, malgrat que Tejel ha tingut un travesser que hauria pogut suposar el 2-2 i obrir l’escenari, Ferrao ha fet el gol de la sentència. L’ha marcat amb una acció de les que a ell li agraden, amb una mitja volta impossible per a Iván Bernad (3-1, min 35). Lozano, ja a les acaballes, ha aprofitat una recuperació per tancar el duel i l’eliminatòria amb un darrer gol a porta buida (4-1, min 40). Tot plegat per fer que les semis ja esperin el Barça, i el Barça ja esperi rival. Sortirà entre el Palma i ElPozo Múrcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut