FC Barcelona Lassa – Peñíscola RehabMedic: Golejada de pissarra (6-1)

El conjunt blaugrana ha tornat a exhibir gol i varietat de jugades d’estratègia contra un rival incòmode

El FC Barcelona Lassa ha superat per 6-1 al Peñíscola RehabMedic en el matx corresponent a la jornada 27 de la LNFS disputat al Palau Blaugrana. Els d’Andreu Plaza s’han imposat gràcies als doblets de Ferrao i Léo Santana, a més dels gols de Rivillos i Esteban en pròpia porta. El mateix Esteban ha anotat del gol de l’honor d’un rival que no ha pogut competir contra la capacitat ofensiva barcelonista.

L’equip blaugrana s’ha avançat aviat, als cinc minuts, amb un golàs de volea de Ferrao a la sortida d’un córner. A partir de la primera diana, els de Plaza s’han fet amos i senyors del joc. Dos minuts després, Joao ha rematat al pal un servei de banda de Joselito. I, en la tercera jugada d’estratègia consecutiva, Rivillos ha enviat una canonada a l’escaire de Molina en el minut 10. Instants després, el mateix Rivillos ha topat amb el pal gràcies a una nova acció des de la pissarra de Plaza, i Marcos Angulo ha hagut d’aturar el joc. La sensació de perill era constant en els atacs barcelonistes, però Sedano ha hagut d’intervenir de forma brillant al minut 14, aturant un mà a mà a Terry en un contraatac.

Ferrao recupera el pitxitxi

I, al minut 17, un retall de Léo Santana dins l’àrea l’ha tallat Bagatini amb la mà des de terra, i l’àrbitre ha assenyalat penal. Ferrao no ha perdonat davant Iván i ha sumat el seu segon gol de la nit, establint-se de nou com a pitxitxi de la lliga amb 24 gols.

Una represa agitada

Just a l'inici del segon temps, una pilota recuperada per Marc Tolrà ha suposat el 4-0, obra d’Esteban en pròpia porteria al minut 21. Pràcticament en la jugada posterior, el mateix ‘4’ visitant s’ha refet, superant Sedano al minut 23 per anotar el gol visitant. Léo Santana, un dels més destacats del matx, ha fet el cinquè al Palau al minut 25. Després d’aquesta diana, Peñíscola ha decidit sortir amb el golejador Esteban com a porter jugador, buscant crear més perill sense resultat.

Léo Santana arrodoneix el resultat

Però, de nou el ‘5’ blaugrana ha pujat el sisè al marcador al minut 36 després d’una gran jugada col·lectiva dels de Plaza. Esquerdinha s’ha pogut sumar a la festa amb una doble ocasió a dos minuts pel final, però Molina i el travesser li han negat la seva diana. El marcador no s’ha tornat a moure i s’ha arribat al final amb 6-1, un resultat que reforça la moral blaugrana de cara al tram final de la temporada regular.