FC Barcelona Lassa - Llevant UD FS: Victòria de nou líder (4-0)

FC Barcelona Lassa - Llevant UD FS: Victòria de nou líder (4-0)

Els d’Andreu Plaza treuen suc de l’estratègia i superen el conjunt granota amb un nou hat-trick de Rivillos i un gol d’Aicardo

El FC Barcelona s’ha endut el triomf al Palau Blaugrana, en el seu partit contra el Llevant (4-0). I ho ha fet amb un hat-trick de Rivillos i un gol d’Aicardo, el que ha inaugurat l’electrònic. Una victòria que serveix per col·locar els d’Andreu Plaza al capdavant de la classificació, empatats a punts amb un Movistar Inter que va perdre contra el Saragossa, però amb una diferència de gols superior per als blaugranes.

Fonamentat, novament, amb una defensa sòlida, el Barça ha deixat a zero per tercera vegada un rival a la Lliga. I és que els granota han tingut problemes per arribar a l’àrea i, quan ho han fet, s’han trobat un Paco Sedano molt segur. El Barça, per la seva part, ha dominat el joc ofensiu i ha gaudit de més i millors ocasions. Però no ha estat fins a una jugada d’estratègia que Aicardo, després de rematar una falta servida per Tolrà (min 13, 1-0), ha pogut trencar la resistència que havia mostrat Nacho Serra −prèviament havia desviat els xuts de Ferrao, Adolfo, Rivillos i Rafa López.

Nou hat-trick de Rivillos

El Barça ha encarat el triomf ràpidament a la represa, amb un parell de gols força seguits. Tot i que Pizarro ha creat problemes a Sedano en el primer minut (el porter madrileny ha tret un peu miraculós), un xut llunyà de Rivillos ha ampliat distàncies després d’una assistència d’Aicardo en una falta servida per Ferrao (min 21, 2-0). Quatre minuts més tard, i amb una passada llarga de Tolrà, el mateix Rivillos ha pogut fer el 3-0 (min 24, 3-0).

Ja fins al final, el porter jugador del Llevant ha pressionat una mica la defensa blaugrana, però Sedano ha estat molt atent per avortar totes les accions de perill. Finalment ha estat Rivillos qui, posteriorment a un seguit d’intents de l’equip d’Andreu Plaza, ha pogut tancar el resultat a 29 segons del final, amb un gol a porta buida després d’una recuperació (min 40, 4-0). Una diana que ha significat el seu segon hat-trick consecutiu –ja en va fer un contra el Rivas Futsal a la Copa–, abans que l’equip viatgi a Pescara per jugar l’Elite Round. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut