FC Barcelona Lassa – Györ: Triomf contundent en el debut europeu (7-0)

Els homes d’Andreu Plaza s’imposen de forma clara al conjunt noruec en el primer partit de la Main Round a la UEFA Futsal Cup

Bon inici del Barça Lassa a la UEFA Futsal Cup en la Main Round que es disputa a Padua (Itàlia). Els homes d’Andreu Plaza s’han imposat amb comoditat al Györ hongarès (7-0) en un partit dominat de principi a fi pels blaugranes. Els barcelonistes s’han imposat amb els gols d’Adolfo, Dyego, Esquerdinha (2), Ferrao i Leo Santana (2) i sumen el primer triomf europeu en retorn a la competició.

El Barça Lassa ha començat dominant els primers minuts de joc, generant ocasions a peus de Ferrao i Dyego. Un domini de pilota dels blaugranes que s’ha traduït ràpidament en el primer gol dels homes d’Andreu Plaza. Adolfo ha aprofitat perfectament l’assistència d’Esquerdinha al minut 6. Un gol que feia justícia a la superioritat barcelonista damunt el Kioene Arena de Padova (Itàlia).

A partir del gol, el conjunt blaugrana ha generat sensació de perill. Leo Santana tindria un mà a mà amb el porter que Tóth ha aturat perfectament. Aicardo seria el barcelonista més actiu de cara a porteria, però el Barça Lassa es trobava amb la resposta del porter hongarès una i altra vegada. Els d’Andreu Plaza seguien buscant el segon gol amb insistència, en aquest cas a través d’Esquerdinha i Rivillos. La insistència barcelonista s’ha vist traduïda amb el gol de Dyego després d’una paret amb Ferrao (2-0, min 19).

Sentència blaugrana

La segona meitat ha continuat amb el domini barcelonista. Esquerdinha ha aprofitat una pèrdua de pilota del Györ per enviar un xut imparable que ha suposat el 3-0. Tot i la superioritat en el marcador el Barça Lassa ha seguit buscant porteria amb insistència. Una combinació entre Joao i Ferrao que ha acabat amb la diana del ‘11’ blaugrana que situava el 4-0 (min 26). Marc Tolrà ha estat a punt d’ampliar la diferència amb un xut que ha acabat al pal.

Leo Santana no perdonaria el cinquè gol blaugrana de la nit en el tram final del matx (5-0). El sisè gol de la nit arribaria en una jugada embolicada en què Esquerdinha ha enviat la pilota al fons de la xarxa (6-0). En el darrer minut, una gran jugada de Joselito acabaria amb la pilota al pal. El refús l’aprofitaria Leo Santana per marcar el seu segon gol del partit i que suposaria el definitiu 7-0. Amb aquesta victòria, el Barça Lassa manté el ple de victòries aquesta temporada i comença de manera perfecta el seu retorn a la UEFA Futsal Cup. Aquest dijous el Barça Lassa s’enfrontarà al FK Era-Pack Chrudim en el segon partit de la Main Round (18.00 hores).