FC Barcelona Lassa – Gran Canària FS: Golejada per tancar la primera volta (9-2)

Els d’Andreu Plaza s’emporten els tres punts del Palau, gràcies a un pòquer de Joselito, un doblet de Rivillos i els gols d’Adolfo, Dyego i Lozano, que marca el seu gol 200 com a blaugrana

Punt i final a la primera volta de la fase regular de la LNFS. I ha estat amb una victòria còmode, al Palau, en un partit que s’ha començat a decantar a la primera meitat però que s’ha sentenciat a la segona (9-2). Els quatre gols de Joselito, el doblet de Rivillos i les dianes d’Adolfo, Lozano i Dyego ho han fet possible, davant d’un Gran Canària que només ha pogut frenar els d’Andreu Plaza durant els primers 10 minuts, quan ha capgirat l’1-0 inicial.

Pòquer de Joselito, doblet de Rivillos, gol 200 de Lozano...

El Barça, però, ha fet front a aquest petit sotrac (1-2, min 12) i ha pogut marxar al descans ja amb un 5-2, després d’un hat-trick de Joselito i un doblet de Mario Rivillos. Resultat que ha estat impossible per al Gran Canària. Encara s’ha posat més difícil quan Adolfo, dos minuts després de l’inici del segon període, ha ampliat distàncies en una jugada un pèl afortunada (6-2, min 22).

I és que, a partir d’aquí, la distància s’ha continuat ampliant. Primer, amb el gol 200 de Lozano amb la samarreta del Barça, el primer que fa aquesta temporada (7-2, min 24). Posteriorment, amb un gol de Dyego (8-2, min 27) i el quart gol de la nit d’un Joselito (9-2, min 39) que ja suma 12 gols a la Lliga, 18 en total. Golejada, doncs, que serveix per tancar la victòria número 12 del Barça i que deixa els blaugrana amb 37 punts en la primera volta de la LNFS.