FC Barcelona Lassa – Cartagena FS: Triomf seriós i suat (6-1)

Els d’Andreu Plaza aconsegueixen els tres punts al Palau en un duel que no s’ha acabat de tancar fins als darrers minuts

Malgrat l’ampli resultat final, el FC Barcelona Lassa de futbol sala no ha tingut una nit fàcil al Palau. Els d’Andreu Plaza, però, han aconseguit el triomf i han sumat tres punts importants per continuar l’estela del líder, el Movistar Inter. Després de la victòria contra el Saragossa, aquest dimecres ha estat el torn de derrotar el Plásticos Romero Cartagena (6-1). Els gols d’Esquerdinha i Roger, a la primera meitat, i els doblets de Dyego i Joselito, a la segona, han estat els protagonistes d’un triomf que no s’ha acabat de decidir fins al final.

L’inici ja ha fet preveure que el Cartagena no es rendiria fàcilment, perquè el Barça ha hagut de tirar de paciència durant els primers minuts contra un rival fort defensivament. Però l’entrada al terreny de joc de Roger Serrano (min 8) i una contra materialitzada per Esquerdinha (1-0, min 10) –moment clau, perquè en la jugada anterior el Cartagena havia enviat la pilota al pal– han desencallat el duel. Més encara amb el 2-0, després d’una gran recuperació de Léo Santana que ha acabat amb assistència d’Esquerdinha i gol de Roger (min 13). I és que, a partir d’aquí, el Barça ha controlat bé el ritme i el joc i ha aconseguit no patir gaire i marxar al descans sense cap gol encaixat.

30 segons elèctrics per deixar-ho tot igual

Un zero en contra que els blaugranes no han pogut mantenir a la represa, perquè el pas per vestidors ha recarregat les piles dels dos equips. Fruit d’això, Adolfo ha tingut el gol a les botes, però finalment ha estat Drahovsky qui ha superat Sedano, en una recuperació visitant (2-1, min 24). Afortunadament, però, la resposta del Barça no s’ha fet esperar, i només 30 segons després Dyego ha pogut transformar un penal comès sobre Esquerdinha per tornar a l’avantatge dels dos gols (3-1, min 24).

Uns últims minuts de festa

La diferència s’ha anat mantenint durant els minuts restants, tot i que el Cartagena s’ha tret la por de sobre i ha pressionat Sedano, que ha tingut més feina. Important ha estat, de fet, l’aturada que ha fet davant Pelé (min 30).

Contra això, el Barça també ha tingut problemes per sentenciar i no ho ha fet fins que els visitants han utilitzat el porter jugador. Llavors ha estat quan els barcelonistes han fet més mal, perquè Joselito, per partida doble (min 37 i min 38), i Dyego (min 39) han aprofitat els errors del Cartagena per marcar a porta buida i posar el 6-1 final que ha tancat el triomf.