Era-Pack Chrudim – FC Barcelona Lassa: Triomf exigent per assegurar la classificació (0-2)

Els blaugrana han superat al conjunt txec i s'asseguren el pas a la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup, gràcies als gols de Ferrao i Joselito a la segona meitat

Victòria molt treballada del Barça Lassa davant el Chrudim (0-2) que permet als d'Andreu Plaza accedir a la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup. Els gols de Ferrao i Joselito a la segona meitat han donat els tres punts als barcelonistes, que sumen dues victòries en dos partits.

El matx ha tingut un primer temps molt complet, amb tensió, disputa i moltes ocasions, i fins i tot una expulsió de Roger, que ha obligat als blaugrana a jugar dos minuts amb un menys. La primera arribada clara, però, ha estat de Ferrao, que amb un espectacular xut ha estavellat la pilota al travesser (minut 4). El matx ha prosseguit amb uns minuts de vendaval ofensiu blaugrana, amb ocasions per Rivillos, Tolrà, Esquerdinha, Aicardo i Dyego, on només ha faltat la fortuna de cara a gol.

Tot i així, els visitants també han posat a prova a Sedano en diverses arribades, i als 14 minuts de joc ha arribat l'expulsió de Roger. El jugador culer ha vist la vermella directa després d'una entrada per darrere sobre Felipe, que ha obligat al Barça Lassa a jugar amb un home menys durant dos minuts. Tot i així, els blaugrana han aguantat a la perfecció sense encaixar cap gol. Als darrers minuts del primer temps, de nou amb igualtat d'efectius sobre la pista, els d'Andreu Plaza han tornat a disposar de diverses ocasions, però el gol s'ha continuat resistint per arribar amb un 0-0 al descans.

Premi a la insistència

El segon temps ha seguit la tònica del primer, amb una gran intensitat i amb el Barça intentant marcar una i altra vegada. L'intercanvi de cops en atac ha tingut els mateixos protagonistes: Lytvynenko i Sedano salvant als seus equips sota pals. Tot i així, la insistència blaugrana ha acabat obtenint la seva recompensa amb un minut de bojos. Primer, corner botat per Joselito i Ferrao que anota a porta buida el primer del partit (0-1, min. 31). Només un minut després, recuperació en atac de Joselito i el '13' culer que defineix a la perfecció amb l'esquerra, picant per damunt del porter rival (0-2, min. 32).

A falta de cinc minuts per al final, el Chrudim ho ha provat amb porter-jugador, però la solidesa defensiva blaugrana ha pogut mantenir la porteria a zero per acabar enduent-se el partit per 0-2. La insistència ofensiva blaugrana, sumada a la gran organització en defensa ha permès als d'Andreu Plaza sumar tres punts més i continuar sense encaixar cap gol a la UEFA Futsal Cup, classificant-se ja matemàticament per la següent ronda del campionat.