ElPozo Múrcia - Barça Lassa: La falta d’encert condemna els blaugranes (3-1)

Els de Andreu Plaza perden un partit en què no han pogut aprofitar les múltiples ocasions de gol de què han disposat

El Barça Lassa de futbol sala ha retornat a la Lliga amb una derrota. Una derrota que s’ha produït a la sempre complicada pista d’ElPozo, però per ocasions i per joc els barcelonistes haurien pogut guanyar (3-1). La segona plaça de la Lliga estava en joc, i el Barça Lassa ha estat desbocat ofensivament, però no ha materialitzat una infinitat d’ocasions. Joselito ha marcat l’única diana culer, i ElPozo, sense presentar un insistent perill ofensiu, ha marcat més gols i ha estat més efectiu per emportar-se el partit.

Espectacular energia ofensiva sense gol

Amb quatre jugadors brasilers en el cinc inicial, el conjunt blaugrana ha sortit elèctric de cara a porteria. Ferrao, Leo Santana i Diego han portat el perill inicial, amb set ocasions en els dos primers minuts i mig de joc. El gol solament s’ha intuït, però no ha arribat. La sagnia ofensiva del Barça Lassa tampoc s’ha aturat amb les rotacions i el pas dels minuts. Nous actors ho han intentat. Adolfo, amb un xut al pal, Rivillos i Tolrà no han desfet el 0-0. Ferrao, amb una altra pilota a la fusta, tampoc ha pogut donar el cop definitiu a un Pozo que ha estat contra les cordes.

A les infinites rematades clares dels culers ha respost ElPozo amb comptagotes. Si bé el porter local s’ha vist obligat a fer aturades de mèrit, a l’altre costat Juanjo no ha hagut d’intervenir fins quan quedaven cinc minuts per a la finalització de la primera part. El partit no s’ha trencat com anunciava la jerarquia blaugrana a través de l’extens catàleg d’exhibicions ofensives.

No poden remuntar

A la segona meitat el relat del Barça Lassa ha continuat vinculat a l’atac. Leo Santana i Tolrà han estat els primers a apropar la diana culer. Durant quasi tot el matx el joc barcelonista ha estat capaç d’anul·lar gairebé el joc local, que s’ha revifat amb el gol de Pito. Una acció que feia pujar el primer gol local al marcador i que no reflectia el que s’estava veient sobre la pista.

A partir d’aquí, el matx encara s’ha fet més costa amunt amb el 2-0, i el Barça s’ha vist obligat a treure la figura del porter jugador. Després de l’enèsim xut blaugrana ha arribat el primer gol, de Joselito. L’apassionant tram final, amb un conjunt culer abocat encara més a l’atac, no ha evitat la derrota dels blaugranes, que han vist com ElPozo ha arrodonit el matx amb el tercer gol i els ha pres la segona plaça.