FC Barcelona – Zvv ‘t Knooppunt: Golejada inaugural a Pescara (6-0)

FC Barcelona – Zvv ‘t Knooppunt: Golejada inaugural a Pescara (6-0)

Els d’Andreu Plaza derroten l’equip holandès en el primer partit de l’Elite Round, i ja sumen els primers tres punts a la classificació

L’Elite Round ja ha arribat al Giovanni Paolo II de Pescara. I ho ha fet amb una pluja de gols en el primer partit del grup A, que ha enfrontat el FC Barcelona Lassa de futbol sala contra el Zvv ‘t Knooppunt (6-0). Un duel que permet als d’Andreu Plaza sumar els primers tres punts de la classificació, després del doblet d’Aicardo i els gols de Léo Santana, Ferrao, Tolrà i Joselito.

Resultat que ha reflectit el domini dels blaugrana, que han portat el pes del joc ofensiu des del principi fins al final. I això que ha costat estrenar el marcador, perquè el porter holandès van Maasbommel ha estat el millor de l'Knooppunt. Però ha estat després del gol de Léo Santana (ha rematat sense angle un refús del porter) i del 2-0 de Ferrao (ha recuperat davant del porter i ha marcat a plaer) que el partit s’ha obert definitivament.

De fet, abans del descans, Marc Tolrà ja ha posat el 3-0 de la tranquil·litat, després de combinar amb Joselito (min 18). El pas pels vestidors ha baixat una mica el ritme de joc, però no el golejador. Perquè, a banda del debut a la UEFA Futsal Cup del jugador del filial Xavi Cols,  hi ha hagut per a un doblet d’Aicardo, que ha permès posar el 5-0, i per a una jugada personal de Joselito amb la qual s’ha tancat el marcador (6-0, min 40). Així doncs, ara els d’Andreu Plaza afrontaran el segon partit d’aquest grup A de l’Elite Round, el que es jugarà aquest dijous contra l’Ekonomac, amb una victòria al sarró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut