Plásticos Romero Cartagena - Barça Lassa: Topen amb el porter (5-2)

Els blaugranes, minvats per les baixes, cauen a Cartagena després de ser superiors al rival i de protagonitzar més de cinquanta xuts a porta

El Barça Lassa no ha trobat el premi de cara a porteria i ha consumat una derrota injusta (5-2). Una infinitat de llançaments blaugrana a la porteria del Cartagena, un total de 54 en tot el matx, solament han portat dos gols als homes d’Andreu Plaza. Les dianes han arribat quan el conjunt local ja tenia avantatge a l’electrònic després d’aprofitar els seus comptats atacs. Els gols d’Esquerdinha i Xavi Cols −la seva primera diana amb el primer equip− han quedat en anècdota.

Superioritat culer, gols murcians

Vendaval blaugrana d’episodis ofensius des del minut u. Les primeres aproximacions de Joao, Esquerdinha, titular per l’absència de Ferrao, i Dyego han deixat pas a les de Tolrà, Joselito, Rivillos i Xavi Cols, jugador del filial. L’alta pressió dels d’Andreu Plaza ha provocat més accions atacants, que no s’han aturat fins a la finalització de la primera part. L’atac posicional ha brindat encara més perill: Joao i Esquerdinha també ho han intentat.

A les acaballes del primer temps Dyego fins i tot ha disposat d’un doble penal que el porter local, Raúl, ha aturat. Els 34 xuts culers dels primers 20 minuts han tingut sempre el mateix destinatari: el porter del Cartagena.

El gol del Barça Lassa s’intuïa. L’excel·lència dels atacants ha creat moltes dificultats defensives als murcians. Però hi ha hagut un gir inesperat en el partit. Al bell mig del domini blaugrana han arribat dues dianes locals, una a la primera meitat i l’altra just al començament de la segona. Drahovsky ha materialitzat l’1-0 i el 2-0. Prèviament, Juanjo només havia hagut de fer dues aturades consecutives de mèrit.

Intent de reacció blaugrana; el Cartagena sentencia

Sense sostenir la inspiració del primer període, el Barça Lassa ha intentat entrar en el matx amb un gol. Ara bé, el rival ha resistit, esperant rematar el duel en accions de contraatac, entregant l’esfèric als de Plaza. I si la diana local s’esperava poc a la primera meitat, encara menys quan ha arribat el 3-0, que ha obligat el tècnic barcelonista a introduir el porter jugador.

L’equip culer ha acusat el cansament provocat per l’eliminatòria de Copa del Rei contra el Movistar Inter. Tot i això, amb l’atac de cinc, el Barça Lassa ha acabat marcant, però els locals han sentenciat el matx. D’aquesta manera, les dianes d’Esquerdinha i Cols no han portat cap a la segona remuntada de la setmana, després de l’assolida contra el líder de la LNFS a les semifinals de la Copa del Rei.