Barça Lassa – Ríos Renovables Saragossa: Un Barça imparable (11-1)

Els culers, immensament superiors, han superat un Saragossa que no ha estat rival per als de Andreu Plaza

Els culers, immensament superiors, han superat un conjunt que no ha estat rival per als de Andreu Plaza. Esquerdinha, amb quatre gols, i Ferrao i Rivillos, amb tres cadascun, han estat els grans protagonistes d’un partit que ha tingut el rècord d’assistència de la temporada al Palau, amb 4.427 espectadors, i que ha viscut el debut del porter del filial Santi Sahuquillo a la porteria blaugrana.

Un cop ha començat el matx, el primer gol no ha tardat a arribar, ja que Ferrao, al minut 2, ha perforat la porteria defensada per Arturo (1-0). Tot i que ha semblat que el duel es posava de cara ràpidament per al Barça, el conjunt aragonès ha contraatacat i al minut 5 ha empatat mitjançant l’exblaugrana Adri Ortego (1-1). L’alegria per als de Santi Herrero duraria poc, perquè Ferrao, quatre minuts després i amb una volea espectacular, aconseguia el segon per als culers (2-1).

Els minuts han anat passant amb un domini evident dels d’Andreu Plaza, que abans d’arribar a la mitja part han tingut temps d’aconseguir dos gols obra del mateix protagonista: Rivillos. El primer, mitjançant un xut des dels deu metres, i el segon particular, amb una fantàstica volea a tres segons per la fi de la primera part.

Segona part, mateixa tònica

La segona meitat ha començat igual que la primera: un Barça Lassa molt superior arribava constantment amb perill a la porteria d’un Saragossa que es defensava com podia. El festival de gols no s’ha aturat, i Esquerdinha, amb quatre dianes, nha estat el gran protagonista. També han sucat Ferrao i Rivillos, que, amb una diana més a la segona meitat, han sumat un triplet cadascun. La golejada l’ha tancada Adolfo, que als instants finals del matx ha arrodonit el marcador amb l’11-1 amb el qual s’ha arribat al final.

Rècord de la temporada

El partit que han disputat el Barça Lassa i el Ríos Renovables Saragossa ha suposat un nou rècord d’assistència aquesta temporada al Palau Blaugrana amb 4.427 persones. Les graderies, plenes de gom a gom, han gaudit d’un gran partit dels nois de Andreu Plaza, que ja pensen en l’important matx que els enfrontarà al Movistar Inter el proper dimarts 27 en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei.