Barça Lassa – O Parrulo: Triomf treballat abans de l’aturada (6-2)

Els blaugranes s’imposen en el darrer partit de Lliga abans de l’aturada per l’Eurocopa d’Eslovènia i recuperen les bones sensacions

Objectiu complert. El Barça Lassa ha recuperat les bones sensacions imposant-se a l’O Parrulo al Palau Blaugrana per 6-2. Els visitants s’han avançat al marcador, però la superioritat dels d’Andreu Plaza s’ha vist transformada amb les dianes de Leo Santana i Dyego abans del descans. A la represa, els blaugranes han ampliat les diferències amb els gols d’Adolfo, Ferrao, Marc Tolrà i Joao.

El matx ha començat amb l’O Parrulo avançant-se amb una diana de Dani Montes als 6 minuts que no ha trencat el domini barcelonista. Els culers han sabut empatar amb una diana de Leo Santana en aprofitar una bona assistència de Ferrao. Amb l’empat s’ha mantingut l’empenta barcelonista. D’aquesta manera, els d’Andreu Plaza s’han situat per davant amb el 2-1 de Dyego, un gol de volea en aprofitar un servei de córner de Tolrà. Amb el 2-1 s’ha marxat al descans.

Eixamplen les diferències

El segon temps s’ha iniciat amb el domini del Barça Lassa, que buscava eixamplar la renda al marcador. Adolfo ha trobat la recompensa culer al minut 24 (3-1). Els blaugranes no han abaixat la intensitat, i això els ha donat un nou gol. En aquesta ocasió, Ferrao ha aprofitat un altre servei de córner de Tolrà per enviar un tret imparable (4-1).

Als 37 minuts de partit els visitants tornarien a marcar per situar el 4-2 que reduïa de nou distàncies entre els dos conjunts. Els culers, però, han sabut reaccionar amb una diana de Marc Tolrà a dos minuts per al desenllaç del duel (5-2). El Barça Lassa ha aprofitat els darrers instants per arrodonir el marcador amb un gol de Joao que situava el definitiu 6-2.

Aquest triomf permet als blaugranes acabar amb victòria abans de l’aturada de la Lliga. Els d’Andreu Plaza se situen segons a cinc punts del Movistar Inter i tres per sobre del Pozo Múrcia.