FC Barcelona Lassa – Movistar Inter: El Palau manté viva la final (3-2)

Els gols de Lozano, Esquerdinha i Rivillos tomben un Movistar Inter que s’ha vist sorprès pel gran ambient viscut a la pista blaugrana

Encara queda molta guerra per disputar. El Barça Lassa s’ha endut el tercer partit de la final de la LNFS disputat al Palau Blaugrana (3-2). Empès per un públic molt actiu i per un inici de matx espectacular, els de Plaza allarguen la final fins a almenys, el quart enfrontament. Les dianes de Lozano, Esquerdinha i Rivillos han servit per superar els gols de Daniel i Bebe per part madrilenya. Ferrao, que ha hagut d'abandonar el matx per un fort cop amb Rafael, ha estat traslladat conscient a l'hospital i passarà la nit en observació a l'espera dels resultats de les proves que se li estan realitzant.

En un Palau com el de les grans ocasions, els de Plaza han fet valer el factor pista. Esperonats per una afició entregada, els jugadors del Barça Lassa han sortit a guanyar. Però en plena ofensiva inicial, Ferrao ha quedat inconscient després d’un xoc involuntari amb Rafael, havent d'abandonar l'enfrontament. Lluny d’afectar negativament als seus companys, l’acció ha engegat la maquinària i els ànims blaugranes.

Un minut d’or

Al minut 4, Sergio Lozano ha inaugurat el marcador (1-0) aprofitant un refús de Jesús Herrero després d’un tir de Dyego. I en l’acció posterior, Esquerdinha ha tornat a batre el porter del conjunt madrileny amb un xut sec a mitja alçada (2-0). Els nervis eren a flor de pell i el Barça Lassa ha assumit el control del partit. A partir d'aquest instant, tots dos equips s’han mostrat més imprecisos fins que, al tram final de la primera part, els d’Andreu Plaza han tornat a atacar sense pietat.

L’equip blaugrana ha gaudit de quatre grans ocasions de gol per sumar el tercer, però Herrero i la mala fortuna han evitat la diana de la tranquil·litat. I, al minut 18, una mitja volta de Daniel a la sortida d’un córner ha retallat distàncies per establir el 2-1 amb el qual s’ha arribat al descans.

L’inici de la segona meitat ha estat igual de calent que els primers minuts de partit. Tot i això, la concentració blaugrana ha evitat que Movistar Inter realitzés el seu joc habitual. Passaven els minuts i el Barça Lassa ha fregat el gol en les botes de Léo Santana i Aicardo, però no s'ha mostrat afortunat en la definició. En plena ofensiva dels de Plaza, una mitja volta d’Ortiz ha topat amb el pal esquerre de Sedano als 33 minuts, posant l’ai al cor als jugadors i aficionats presents al Palau.

Rivillos sentencia i la defensa assegura el triomf

Però als 35 minuts, el '10' blaugrana ha rematat amb la cama dreta un córner per sumar la diana de la tranquil·litat. Movistar Inter ha apostat pel porter jugador i, a 3:48 del final Bebe ha retallat distàncies (3-2). Durant els últims minuts de joc, el conjunt madrileny ha bombardejat la defensa del Barça Lassa, que ha aguantat de forma estoica el resultat per sumar el primer punt blaugrana en aquesta final.