Barça Lassa – Jaén Paraíso Interior: Victòria amb un Sedano heroic (3-1)

Paco Sedano, amb una gran actuació, és l’heroi blaugrana en un partit de màxima igualtat contra el Jaén que ha tingut el feliç retorn a les pistes de Roger i Aicardo

El Barça Lassa no ha fallat, i en l’important partit contra el Jaén (3-1) ha aconseguit els tres valuosos punts. Ha estat un duel elèctric, molt igualat i que els barcelonistes han pogut guanyar gràcies als gols d’Esquerdinha i Aicardo i a un incommensurable Paco Sedano que, després d’una gran actuació, ha anotat per als culers quan sonava la botzina que marcava la fi del matx.

La primera part ha tingut un denominador comú: la màxima igualtat entre els dos equips. Malgrat que als primers minuts els dos conjunts han estat molt conservadors i no han acabat d’ensenyar totes les cartes, el partit ha canviat ràpidament i les ocasions a les dues bandes han estat contínues. El Barça Lassa, mitjançant Joao i Adolfo, ha tingut dues oportunitats claríssimes per obrir el marcador, però el Jaén, en una jugada aïllada de Boyis, ha anotat el primer gol del matx. Les arribades d’ambdós equips no s’han aturat, i l’enfrontament ha donat peu a l’exhibició dels porters Sedano i Dídac, aquest últim cedit pel Barça. La sort culer ha canviat al minut 14, quan Esquerdinha ha empatat després d’una jugada col·lectiva molt intel·ligent. I així ha arribat la mitja part, enmig d’una gran igualtat en joc i ocasions.

Trenquen la igualtat

La segona meitat ha començat com una repetició de la primera: el Barça Lassa i el Jaén intercanviant-se atacs que no encertaven la definició final. Al minut 24 l’afició del Palau ha tingut una alegria molt esperada: Roger ha tornat a les pistes després d’estar quatre mesos lesionat. Aquesta alegria encara s’ha tornat més intensa quan Aicardo, en un sorprenent llançament de falta per terra, ha marcat el segon gol dels barcelonistes en un Palau entregat als jugadors d’Andreu Plaza. Ha estat un gran retorn pel jugador de Cádiz, que també ha tornat a l’equip després de nou setmanes d’absència per lesió.

Durant els minuts següents el Jaén ha premut l’accelerador i ha fet que sorgís un Paco Sedano imbatible que ha aturat totes les ocasions visitants. Al minut 39 l’equip de Daniel Rodríguez ha disposat d’un doble penal que, un cop més, ha estat aturat pel porter barcelonista. Aquest, segons després, ha anotat sobre la botzina i ha fet que la gent del Palau Blaugrana esclatés de felicitat (3-1). Finalment, victòria blaugrana que situa els culers tercers a la classificació i que ja pensen en la Copa d’Espanya de la propera setmana.