Convocatòria amb tres baixes sensibles per a l’Elite Round

Convocatòria amb tres baixes sensibles per a l’Elite Round

Lozano, Esquerdinha i Roger no jugaran a Itàlia per lesió, mentre que torna Dyego i també entren els jugadors del filial Xavi Cols i Miquel Feixas, que serà el tercer porter

Només acabar el partit contra el Llevant, el tècnic Andreu Plaza ha facilitat la convocatòria per al desplaçament a Pescara per disputar l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. És una llista de 14 jugadors, amb tres absències destacades: Lozano, Roger i Esquerdinha, que es perden la competició europea per lesió. En canvi, sí que podrà jugar Dyego Zuffo, que arrossega un cop al turmell del partit contra Rivas i va ser baixa contra el Llevant per precaució. I també hi serà Adolfo, malgrat que arrossega problemes en un dit del peu.

La convocatòria

A la llista, integrada per 14 jugadors, hi figuren també com a novetat els joves del filial Xavi Cols i Miquel Feixas, que serà el tercer porter. La convocatòria, amb els dorsals de la UEFA, queda així: Sedano (1); Aicardo (2); Xavi Cols (3); Tolrà (4); Leo Santana (5); Joao Batista (6); Dyego (7); Adolfo (8); Rivillos (10); Ferrao (11); Juanjo (12); Joselito (13); Rafa López (17), Miquel Feixas (20). Queden fora: Lozano, en el tram final de la recuperació de la lesió muscular al recte anterior de la cuixa dreta; Esquerdinha, amb un esquinç al turmell dret; i Roger Serrano, amb una lesió muscular al quàdriceps de la cama dreta. Dels tres, l’únic que viatjarà amb l’expedició a Itàlia serà Lozano. En canvi, Roger i Esquerdinha seguiran la recuperació a Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut