Cinc medalles de plata i un bronze, el botí de l’Europeu

Cinc medalles de plata i un bronze, el botí de l’Europeu

La Selecció Espanyola ha perdut la final contra Portugal a la pròrroga (3-2), mentre que la Rússia d’Esquerdinha ha acabat en tercera posició després de superar a Kazakhstan (1-0)

La Selecció Espanyola ha perdut la final del Campionat d’Europa de Seleccions contra Portugal a la pròrroga (3-2), en un partit igualat fins al final i que s’ha decidit amb un doble penal transformat per Bruno Coelho a falta de 50 segons. Marc Tolrà ha estat un dels grans protagonistes de la final en aconseguir el gol que significava l’empat (1-1) després de culminar una bona paret amb Lin al límit del descans. També han tingut un paper destacat Sedano, Adolfo i Joselito, mentre que Lozano s’ha perdut la final per culpa d’una lesió muscular.

Esquerdinha guanya el bronze amb Rússia

En clau blaugrana també cal destacar la tercera posició de Rússia, que li atorga la medalla de bronze a Esquerdinha. Rússia ha superat en la final de consolació a Kazakhstan (1-0). Al final, doncs, el botí en clau Barça de l’Europeu és de cinc medalles de plata i una de bronze

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut