A punt per als primers amistosos

A punt per als primers amistosos

El Barça Lassa s’enfronta s’estrenarà aquest divendres contra el CE Futsal Mataró de la Segona B i el dissabte s’enfrontarà al Bisontes Castellón de Segona Divisió

Després de dues setmanes de preparació, el Barça Lassa començarà a competir aquest divendres en els primers amistosos de la pretemporada. Seran dos partits que es disputaran al Palau Blaugrana a porta tancada contra dos rivals de categoria inferior. El primer serà aquest divendres contra el CE Futsal Mataró de Segona B, curiosament l’equip on juga el germà de Marc Torlà, Pol Tolrà. I el segon partit serà dissabte contra el Bisontes Castellón, equip recent ascendit a la Segona Divisió i hereu del mític Playas de Castellón.

Rafa López ha valorat l’inici de la pretemporada i els dos primers amistosos d’aquesta setmana. “Fins ara les sensacions al grup són molt bones, estem creixent i ajudant a les noves incorporacions a integrar-se el més ràpidament possible, i en els primers partits aprofitarem per seguir millorant i per introduir les variacions tàctiques que ens demana l’entrenador per aquesta temporada”, ha dit el jugador cordovès. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut