fcb.portal.reset.password

El Barça Lassa ha tornat avui a la normalitat amb la reincorporació als entrenaments dels internacionals que aquests dies havien marxat amb les seves seleccions. I ho ha fet amb la novetat de la incorporació dels jugadors del planter Xavi Cols i Sergio González, que a partir d’ara s’integren de ple en la dinàmica del primer equip per la lesió de Rómulo.

Amb ells dos, avui han estat fins a 6 els jugadors formats al planter del Barça que han participat de l’entrenament. Els fixes Tolrà, Roger Serrano i Joselito, el tercer porter Miquel Feixas i els recent ascendits al primer equip Xavi Cols i Sergio González.

El manager esportiu Txus Lahoz ha estat present en el primer entrenament de Xavi Cols i Sergio González. “Confiem plenament en ells perquè els coneixem des de molt petits i el que segur que ens aportaran són ganes i il·lusió i això es transmetrà als entrenaments”, diu Lahoz. “Està clar que suplir Rómulo no és una tasca fàcil per a ells, però el fet de no fitxar ningú també és un missatge de confiança de cara a l’actual plantilla perquè estem encantats amb la seva actitud i el seu rendiment”, ha explicat el manager esportiu. 

Rómulo rep els ànims de la plantilla

Rómulo ha passat a saludar abans de l’entrenament als seus companys i ha rebut els ànims de tot l’equip abans que l’operin el proper divendres del lligament encreuat del genoll dret.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();