Volen reivindicar-se al Palau

Volen reivindicar-se al Palau

El Barça Lassa té l’oportunitat de confirmar les bones sensacions dels últims partits aquest diumenge contra el Gran Canària en el segon duel a casa de la temporada (16.15 h Esport3/Teledeporte)

Un conjunt acabat d'ascendir, el Gran Canària, posarà a prova aquest diumenge un Barça Lassa en clara línia ascendent i que ha encadenat tres victòries consecutives, dues a la Lliga i una a la Copa. Els canaris, entrenats per Suso Méndez, mantenen una plantilla molt similar a la de la temporada passada, i en les tres primeres jornades han sumat un punt. Va ser precisament en l’últim partit contra el Xota (4-4). Els precedents contra el Gran Canària FS són clarament favorables al Barça, amb quatre victòries en quatre partits les temporades 2012/13 i 2013/14.

El tècnic blaugrana, Andreu Plaza, recupera Bateria, que ja té l’alta de les molèsties al genoll que li han impedit jugar des del partit de la primera jornada a Peníscola. En canvi, Rómulo Alves serà baixa per motius personals. El Gran Canària, per la seva banda, també té dues baixes: Igor, amb molèsties a l’abductor, i Jonathan Cámara, amb un esquinç al turmell. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut