Volen donar guerra pel liderat

Volen donar guerra pel liderat

Andreu Plaza i Rafa López només contemplen una victòria en el partit contra Movistar Inter per seguir optant a acabar primers la lliga regular (21,15h Esport 3/Teledeporte)

Dos equips en ratxa s’enfronten aquest dimecres al Palau. El líder, Movistar Inter, acumula 14 victòries seguides des de l’últim partit contra el Barça que va acabar amb victòria blaugrana per 3-4. El Barça Lassa, per la seva banda, ja fa 17 partits que no coneix la derrota amb un balanç de 14 victòries i 3 empats. A la classificació, Inter té un avantatge de 5 punts sobre el conjunt d’Andreu Plaza a només 5 jornades pel final de la lliga regular. I per això al Barça només li val la victòria si vol seguir optant al liderat.

Andreu Plaza i Rafa López, protagonistes davant la premsa a la prèvia del partit, es resisteixen a treure la calculadora per assegurar la segona plaça i es mostren convençuts que el Barça pot guanyar i pressionar al líder. “Si creiem en la victòria, competirem i guanyarem”, assegura el tècnic que tindrà les baixes de Tolrà –sancionat- i dels lesionats Lozano, Bateria, Aicardo i Rómulo. También se perderán el partido por parte de Movistar Inter los jugadores Mario Rivillos y Rafael, ausencias destacadas en la lista de Jesús Velasco.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del Barça Lassa

LIDERAT: “Està difícil que Inter punxi dos partits, però intentarem donar guerra fins al final per acabar primers la lliga regular. Però independentment d’això, ara toca centrar-nos en nosaltres mateixos i en preparar de la millor manera possible el playoff. Segur que en aquest sentit ens ajudarà recuperar algun dels lesionats”.

PARTIT: “Ells vindran a per nosaltres perquè saben que guanyar-nos significa ser primers a la lliga i jugaran al màxim. Però nosaltres ja vam ser capaços de guanyar-los a l’anada i està clar que serà un partit molt competit. És evident que amb cinc baixes estem debilitats en les rotacions però aquest equip ja ha demostrat que amb baixes pot competir i competirem”.

PRECEDENT: “El precedent de l’anada serveix per veure que ja vam ser capaços de guanyar-los amb baixes. L’absència de Marc Tolrà és important, però els jugadors competiran, n’estic segur. Igual que ja ho han fet contra ElPozo, el mateix Inter, Palma i contra tots els equips forts”.

MENTALITAT: “Ens hem de creure que podem guanyar i l’equip s’ho creu. Tenim jugadors molt descartats i si ho demostren demà a la pista competirem i guanyarem”.

AFICIÓ: “El nostre públic està responent i demà esperem un Palau ple tot i l’horari. Estem molt contents amb la nostra afició perquè sempre estan i sempre ens animen tot i que fa temps que no els donem alegries. Ens ajuden molt”.

Declaracions de Rafa López, jugador del FC Barcelona Lassa

PRESSIÓ: “No podem fallar perquè ells s’escaparien a la classificació i a falta de poques jornades com queden seria difícil salvar aquesta distància. És un partit fonamental i nosaltres només pensem en la possibilitat de guanyar per seguir lluitant per ser primers a la lliga regular i perquè estem capacitats per aconseguir-ho”.

PARTIT: “Serà molt igualat i el suport del públic serà fonamental. Faig una crida a l’afició perquè vingui a ajudar-nos a aconseguir l’objectiu. Estic convençut que demostrarem del que som capaços”.

INTER: “Són un equip que ja fa tres/quatre temporades que estan a un nivell molt alt. Tenen jugadors amb molta qualitat a nivell individual i també com a equip són molt perillosos perquè tenen molt clar al que juguen i dominen totes les situacions del joc”.

ADAPTACIÓ: “El meu objectiu era venir per sumar i ajudar l’equip a créixer i jo també créixer a nivell individual. Ja sabia com jugava el Barça i vull aportar el màxim, sentir-me important i que els companys també ho sentin així”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut