Victòria i golejada del Barça Lassa

El conjunt d’Andreu Plaza ha guanyat 7-1 al Toló Futsal, i disputarà demà la final del torneig Vila de Ripollet davant el Pozo Múrcia B

Victoria treballada del Barça Lassa davant un rival dur com el Toló Futsal. Durant els primers minuts de partit a l’equip li ha costat agafar el domini, però els blaugranes s’han mostrat seriosos en defensa. A més, en atac han desequilibrat, especialment, les combinacions entre Joselito i Ferrao (que ha marcat quatre gols i que ja suma set dianes en només dos partits de pretemporada). A part de Joselito, també els altres fitxatges Roger Serrano i Joao Batista continuen mostrant una bona adaptació a l’equip, mentre que l’últim a arribar, Diego Quintela, ha debutat amb molt bones sensacions.

A la segona part, amb el 4-0, el Toló ha passat a jugar amb porter jugador i ha reduït diferències situant el 4-1. Tot i això, el Barça ha aconseguit marcar tres gols més aprofitant la situació del porter avançat, un dels quals l'ha anotat el porter del planter Miquel Feixas des de la seva pròpia porteria. A més, també han estat molt actius el jove Sergio González, del B, i els juvenils Khalid i Hugo Alonso.

El proper partit del conjunt blaugrana serà demà a les 20.00 h davant ElPozo Múrcia B, que ha guanyat l'altre semifinal contra el Ripollet (7-3).