Un espectacle de semifinal

Un espectacle de semifinal

Serà un duel igualat tenint en compte els precedents. El Barça Lassa i ElPozo s’han enfrontat dues vegades aquesta temporada amb una victòria per a cada equip en pista contrària

Els precedents d’aquesta mateixa temporada inviten a viure una semifinal igualada i espectacular entre el Barça Lassa i ElPozo. La sèrie, prevista al millor de tres i amb factor pista a favor d’ElPozo, s’obre aquest dissabte al Palau dels Esports (13.15 h Teledeporte/ Esport 3).

Tant el Barça Lassa com ElPozo, a més, arriben a les semifinals en el seu millor moment de la temporada. El Barça Lassa ve de jugar dos partits molt seriosos contra el Palma Futsal i amb Aicardo i Lozano ja plenament recuperats i cada vegada més en forma. ElPozo també ha liquidat en dos partits la sèrie de quarts contra el Peníscola, i arriba en plena forma al tram final del curs després de conquistar la Copa del Rei.

Els precedents

El passat 26 de novembre els dos equips es van veure les cares per primera vegada al Palau amb victòria del conjunt murcià per 2-3, mentre que el Barça va guanyar a Múrcia el partit de tornada el 4 de març (1-2).

Tot i la derrota, el Barça Lassa va fer una de les millors primeres parts de la temporada en la derrota a casa contra ElPozo i va arribar a dominar per 2-0 amb gols de Roger i Aicardo. Tot i això, ElPozo va remuntar amb un gol d’Álex abans d’arribar al descans i dues dianes més de Raúl Campos i Miguelín a la segona part.

A Múrcia el Barça Lassa va fer un partit molt seriós i va aconseguir un triomf de prestigi amb gols de Roger Serrano i Quintela. Tant en el matx d’anada com en el de tornada cal destacar l’actuació estelar del porter blaugrana Juanjo, precisament ex d’ElPozo.

El mateix Andreu Plaza treu importància al fet de tenir el factor pista en contra. “Els dos equips hem estat capaços de guanyar a la pista del rival, i sempre han estat partits molt igualats”, destaca. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut