Un calendari de màxima exigència fins al Nadal

Un calendari de màxima exigència fins al Nadal

El Barça Lassa rep el Pozo Múrcia dissabte, i després s’haurà d’enfrontar amb el Llevant, el líder, el Palma Futsal, el Movistar Inter i el Santiago Futsal abans de l’aturada per festes

L’enfrontament d’aquesta propera jornada entre el Barça i El Pozo de Múrcia (dissabte, 13.15 h) marcarà el tret de sortida d’un calendari de màxima exigència per al Barça Lassa fins a l’aturada nadalenca. Seran cinc partits, entre els quals tres contra els principals rivals directes en la lluita pel liderat de la Lliga: El Pozo Múrcia, l’actual líder Palma Futsal (11 de desembre) i l’actual campió Movistar Inter (17 de desembre). A més, l’equip tornarà a la pista d'El Cabanyal, a València, per buscar la revenja de l’eliminació a la Copa contra el Llevant (2 de desembre), i en l’últim partit abans de festes rebrà el Santiago Futsal al Palau (21/22 de desembre).

El Barça Lassa afronta aquesta sèrie de partits immers en una bona dinàmica de resultats a la Lliga. L’equip fa sis jornades que es manté invicte, amb cinc victòries i un empat en l’últim partit a Saragossa. Els blaugranes són tercers a la classificació, a tres punts del líder, el Palma Futsal, i a dos punts del Movistar Inter, amb un partit més per al conjunt madrileny.

Els números de l’equip també són molt destacables. El Barça Lassa és el segon equip més golejador de la Lliga (empatat a 37 gols amb Movistar Inter), només per darrere del Catgas Energia Santa Coloma (38 gols). Els blaugranes també són el tercer equip menys golejat (amb 17 gols encaixats), només superat pel líder, el Palma Futsal (15 gols encaixats), i el Movistar Inter (14 gols encaixats i un partit menys). A més, destaca el bon moment golejador d’Adolfo (amb 9 gols en 7 partits de Lliga) i de Ferrao (amb 7 gols i 6 assistències en 7 partits).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut