Tots els hattrick de Ferrao amb el Barça Lassa

Tots els hattrick de Ferrao amb el Barça Lassa

No et perdis el vídeo dels 6 hattrick del pivot brasiler amb el Barça Lassa contra Santiago Futsal, Lugo, Agüimes, ElPozo, Jumilla i Peñíscola

Ferrao viu el millor moment des de la seva arribada al Barça Lassa ara fa dues temporades i mitja. Aquesta temporada ja ha marcat 15 gols a la lliga i és el màxim golejador de l’equip juntament amb Adolfo. A més, el pivot brasiler va marcar un hattrick en l’últim partit contra el Peñíscola. És el sisè hattrick de Ferrao amb el Barça Lassa, cinc a la lliga i un a la Copa, i ja és el segon jugador de l’actual plantilla amb més hattrick, només per darrera de Lozano que n’ha fet 14.

Segon hattrick de la temporada

El de dissabte passat contra Peñíscola (6-1) és el segon hattrick de Ferrao aquesta temporada. Abans n’havia fet un altre a la pista de Jumilla en la tercera jornada de lliga (3-11), el mateix dia que Adolfo va convertir un pòquer. La seva primera temporada al Barça, la 2014/15, Ferrao va marcar tres hattrick: contra Santiago Futsal (8-2) i Lugo (9-1) en lliga regular al Palau; i també en la victòria contra ElPozo a les semifnals de la lliga al Palau (5-2). La temporada passada també va marcar un hattrick a la Copa en la victòria a la pista de l’Agüimes FS (0-15).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut