Toca sobreposar-se a les baixes

Toca sobreposar-se a les baixes

El Barça Lassa buscarà mantenir el liderat a Gran Canària (20 h, sense televisió) amb només deu efectius del primer equip per l’absència d’Aicardo

“Les lesions ens ho posen cada vegada més difícil”, va reconèixer Andreu Plaza a la prèvia del partit contra el Gran Canària d’aquest dissabte. El Barça Lassa afronta el duel sense Aicardo, amb una lesió a l’adductor, i la seva baixa se suma a les ja conegudes de Lozano, Bateria i Rómulo. Amb només deu efectius del primer equip disponibles, Andreu Plaza ha convocat els joves del planter Xavier Cols, que ja va jugar el darrer enfrontament contra el Peníscola, i Sergio González, que debuta en una llista en partit oficial.

El rival, el Gran Canària, és dotzè a la classificació i està immers en la lluita per evitar el descens. En les darreres jornades, però, l’equip que entrena l’etern Suso Méndez ha millorat els resultats: el Gran Canària fa tres jornades que no perd a casa, amb dues victòries contra Saragossa (5-3) i Llevant (5-3) i un empat contra Santiago Futsal (1-1), i fins i tot va ser capaç de guanyar a la pista de Palma Futsal (2-3). A l’anada al Palau, el Barça es va imposar per un ajustat 4-2 amb dos gols d’Adolfo en un matx que no es va decidir fins als instants finals. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut