Sergio Lozano rep l’ànim dels companys

Sergio Lozano rep l’ànim dels companys

El jugador ha saludat l’equip en l’entrenament d’aquesta tarda al Palau

Sergio Lozano ha estat el gran protagonista en l’entrenament d’aquest dilluns a la tarda. Després de passar visita mèdica, Lozano ha volgut apropar-se al Palau per saludar els seus companys d’equip. El jugador ha rebut els ànims de la plantilla i s’ha mostrat “aclaparat per les mostres d’afecte rebudes aquests dies”, tant des de dintre el club com de fora.

Lozano ja té data per operar-se de la ruptura del lligament encreuat del genoll dret que es va fer en el partit de vuitens de final del Mundial contra el Kazakhstan. Serà dimecres de la setmana que ve, dia 5 d’octubre, i l’intervindrà el doctor Joan Carles Monllau a la Clínica Dexeus.

Delcaracions de Sergio Lozano a Barça TV:

“És una lesió complicada però estic al millor club i compto amb els millors recursos i mitjans per recuperar-me del tot i tornar al millor nivell d’aquí a uns mesos”.

“Em tocarà ajudar des de fora de la pista, amb algun consell o el que sigui. Tenim una plantilla llarga i amb molta qualitat, i confio que l’equip farà una molt bona temporada tot i la meva baixa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut