Sergio Lozano i Bateria, retorn agredolç

Sergio Lozano i Bateria, retorn agredolç

Els dos cracs blaugrana van mostrar una barreja de sentiments després de tornar a jugar però sense haver pogut aconseguir la victòria davant el Xota

Sergio Lozano i Bateria van tenir un retorn a la pista amb un cert regust agredolç. Els culers van caure davant el Xota (1-6) en la jornada 28 del campionat de Lliga en el dia que tornaven a jugar el ‘9’ i el ‘10’ blaugrana. Lozano acumulava un total de 207 dies sense competir després de patir una lesió del lligament creuat del genoll dret, mentre que Bateria tot just disputava el seu quart partit de la temporada després d’encadenar dues lesions de llarga durada.

Lozano, però, va voler agrair “les mostres d’afecte de l’afició”, i va afegir: “Ara toca mirar endavant i continuar millorant, aprendre dels errors”. Quant a Bateria, el brasiler també va destacar la “barreja de sensacions”. El ‘10’ culer va comentar: “Estic molt content de poder tornar a jugar al Palau després d’haver estat fora molt de temps, però ells han fet un gran partit. Ara toca continuar treballant, queda molt per endavant”, va concloure.

Clica sobre la imatge per sentir les declaracions completes de tots dos jugadors. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut