fcb.portal.reset.password

Ja hi ha data marcada per al retorn de Sergio Lozano. Si no hi ha cap contratemps, Lozano tornarà a les pistes el diumenge dia 16 d’abril en el partit al Palau contra el Magna Gurpea. I el Club ho ha celebrat engegant una espectacular campanya publicitària amb l’eslògan “Arriba l’hora de la veritat, torna el Búfal” per atraure l’afició i acompanyar Lozano en una data tan assenyalada.

Sergio Lozano va caure lesionat el passat 21 de setembre mentre disputava el partit de vuitens de final del Mundial entre Espanya i el Kazakhstan, i passava pel quiròfan el 5 d’octubre per reparar el trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. Ara, poc més de sis mesos després, ja té data de retorn i continua posant-se en forma per ajudar l’equip en el tram decisiu de la temporada.

Reincorporació progressiva al grup

Aquesta setmana Sergio Lozano ja ha començat a incorporar-se als entrenaments amb el grup de manera progressiva. El jugador compagina les sessions en solitari i les sessions amb l’equip, i la setmana que ve ja està previst que entri en dinàmica de normalitat amb l’objectiu de tornar a jugar el dia 16 contra Magna.

Tornar a dalt